Naadloos Fotobehang bij TechnoTape

Fotobehang zonder naden

Voor TechnoTape uit Baarn hebben wij een schitterend Fotobehang mogen produceren en aanbrengen. Het Fotobehang is uit één stuk vervaardigd en gemonteerd voor een naadloos geheel! Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan verder...

Wandbedrukking of Muurprint als Fotobehang

Naadloosfotobehang op kantoor

Saaie witte wanden worden snel omgetoverd tot echte eyecatchers! Deze grote witte wand was het aanzicht van de werknemers. Niet bepaald inspirerend en nogal saai.

Muur zonder fotoprint

Omdat het bedrijf een click met Texel heeft is er gekozen om de wand te voorzien met een Fotoprint van Texel. Door gebruik te maken van Naadloos Behang kan de gehele wand, ruim 10 meter breed en bijna 3 meter hoog, in één keer en uit één stuk voorzien worden van een fraaie opdruk.

Als eerste maken wij een ontwerpvoorstel waarbij de belangrijkste elementen ingetekend worden. In dit geval was het erg belangrijk dat de vuurtoren precies tussen de ramen terecht zou komen.

ontwerpvoorstel wandbekleding

Duurzaam Fotobehang

De foto wordt gedrukt op een 330grams dik PVC doek met linnen structuur. Hierdoor oogt de wandbekleding alsof deze van textiel is gemaakt, maar heeft positieve eigenschappen als eenvoudig reinigbaar, zeer stoot- en krasvast, voorzien van een B1 brandcertificering en het is bovendien oersterk. Door de luxe textieluitstraling en de duurzame eigenschappen geniet men van een schitterende Muurprint die jarenlang mee gaat!

Muurprint op kantoor

Naadloos behang iets voor u?

Is Naadloos behang misschien iets voor u? Wij passen het veel toe op kantoren, horeca, hotels, scholen en zelfs ziekenhuizen. Naast al deze positieve punten is het behang ook nog eens betaalbaar! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van Naadloos Fotobehang of voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Fotowand op kantoor

Naadloosbehang op kantoor

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/