Overheaddeur bestickering en raamfolie bij Habo da Costa

Voor drukkerij Habo da Costa uit Vianen hebben wij de overheaddeuren mogen bestickeren en diverse ramen in de productie ruimte voorzien van decoratieve raamfolie. Door gebruik te maken van speciale folie op de overheaddeuren neemt de bestickering de structuur van de deuren aan en is de hechting optimaal en duurzaam!

Bestickering van overheaddeuren

Overheaddeuren zijn vaak voorzien van een structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat vuil en kleine beschadigingen veelal niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Het nadeel is echter dat een normale bestickering daar slecht op hecht. Daarom maken wij gebruik van speciale stickerfolie welke middels verhitting zacht wordt en de vorm van de ondergrond aanneemt.

belettering overheaddeur

 

sticker op overheaddeur

Het resultaat is een duurzame hechting voor een lange levensduur. Bij drukkerij Habo de Costa hebben wij een aantal overheaddeuren mogen voorzien van een herkenbaar bedrijfslogo middels deze bestickering.

Decoratieve raamfolie met bedrijfslogo

Ook de ramen van de productieruimte hebben wij aangepakt. Zowel decoratief als functioneel. Door de horizontale strook raamfolie blijft er toch een open en transparante omgeving behouden. Tegelijkertijd onstaat er in het zichtveld ook privacy. Door het bedrijfslogo uit de strook raamfolie te snijden ontstaat er een leuk en opvallend effect.

raamfolie met logo

 

raambestickering met logo

 

Bent u ook opzoek naar reclame bestickering op uw overheaddeur of decoratieve raamfolie voor uw bedrijf? DecoPartners denkt graag met u mee en maakt vrijblijvend een voorstel of offerte voor u.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/