Raambelettering en stickers bij Goya - Sushi en Grill

Voor het nieuwe Sushi en Grill restaurant Goya te Huizen hebben wij opvallende raambelettering aan mogen brengen. Door gebruik te maken van witte folie knalt de nieuwe naam van het restaurant bijna letterlijk van het raam af!

 

Als eerste moeten de ramen natuurlijk grondig gereinigd worden! Oude reclame belettering en folie wordt verwijdert en de ramen worden grondig ontvet.

ramen reinigen voor belettering

 

Nadat alle ramen goed schoon en vetvrij zijn worden de contour gesneden letters aangebracht. Het logo van het restaurant hebben wij fullcolour geprint en contour gesneden.

ramen bestickeren restaurant

 

Zodra alle letters en het logo op de ramen zijn aangebracht wordt de applicatietape verwijdert en is de belettering klaar.

restaurant stickers raam

 

Naast raambelettering hebben wij ook de grote ramen van het magazijn voorzien van fullcolour bedrukte folie. Hiermee wordt het zicht op het magazijn van buitenaf onttrokken en draagt het raam tevens een visuele boodschap.

 

reclame stickers binnenkant raam plakken

 

Heeft u ook interesse in raambestickering of reclamestickers of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/