Raamfolie met bedrijfslogo of naam

Grote reclameprojecten, kleine reclamebeletteringen, DecoPartners biedt altijd een betaalbare totaaloplossing voor uw reclameproject. Zo ook voor ICU uit Utrecht alwaar wij een aantal ramen hebben mogen voorzien van een luxe zandstraalfolie met uitgesneden logo en tekst. Luxe en opvallend tegelijk...

 

In opdracht van OMNIAFAUSTA - Grafisch Ontwerp, hebben wij de ramen voorzien van een zelfklevende raamfolie met zandstraaleffect. Deze speciale raamfolie heeft een zeer subtiele zilveren korrel wat het glas een zandstraal-effect geeft.

zandstraalfolie op glas gemonteerd

 

Raamfolie met gezandstraalde uitstraling

Door het logo en de teksten uit de folie te snijden en op het raam te monteren krijgt het glas zowel een luxe uitstraling alsmede een duidelijke signing. Doordat de raamfolie een zilveren glans heeft is het contrast op het glas erg mooi, waardoor zowel het logo als de teksten duidelijk leesbaar zijn.

raamfolie zandstraal logo en tekst

 

Vele mogelijkheden met raamfolie

Naast een duidelijke belettering biedt raamfolie ook een extra stukje privacy. Het licht kan er ongehindert doorheen maar het in niet transparant, waardoor je niet naar binnen kunt kijken.

Naast het contour snijden van raamfolie is het ook mogelijk de raamfolie te bedrukken of te combineren met andere beletteringen. Hierin kunnen wij u altijd geheel vrijblijvend een advies in geven.

Bent u zelf ook op zoek naar een raamfolie met of zonder belettering, of wenst u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/