Raamfolie voorzien van logo en tekst

Logo en tekst gesneden uit raamfolie

Voor het Willem de Zwijger college uit Bussum heeft DecoPartners een fraaie raamfolie mogen produceren en aanbrengen. Bent u benieuwd naar het resultaat en de mogelijkheden van Raamfolie, lees dan verder...

 Eindeloos veel mogelijkheden met Raamfolie

Het verzoek van de klant was om een Raamfolie te produceren dat verschillende tinten van transparantie bevatte. Hoewel de Raamfolie niet transparant is, is het wel lichtdoorlatend en te bedrukken in alle gewenste kleuren en tinten. Zo hebben wij de plakfolie in verschillende grijstinten geprint en diverse elementen en teksten uitgesneden.

Raamfolie met print

Raamfolie eenvoudig bestellen en laten monteren

Het resultaat was boven verwachting! De teksten en het logo komen duidelijk tot hun recht, hebben een decoratieve uitstraling en biedt bovendien extra privacy door de melkglafolie.

Plakfolie met print

Bent u zelf ook op zoek naar Raamfolie met uw eigen idee of creatie erin verwerkt? Bij DecoPartners denken wij graag met u mee. Zowel in prijs als idee. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw Raamfolie snel, vakkundig en betaalbaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de moglijkheden met Raamfolie of een vrijblijvende prijsopgave.

Raamfolie is een duurzaam product van DecoPartners. Deze wordt soms ook wel Plakfolie, Privacyfolie of Glasfolie genoemd. Wij werken uitsluitend met kwaliteitfolies van Avery voor een zeer lange levensduur en een perfect eindresultaat.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/