Ramen voorzien van nieuw logo

Bij Bloemenspeciaalzaak De Markt in Breukelen heeft DecoPartners de ramen mogen voorzien van een nieuw logo. Daarbij hebben wij het logo in huis ontworpen en geproduceerd waarna deze op locatie is gemonteerd. Door het logo contour te snijden blijft de winkelruit grotendeels transparant wat een fraai resultaat geeft!

 

logo ontwerp reclamestickers

Reclame op uw winkelruit

Reclame op uw winkelruit of etalage zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Uw klanten weten immers in één oogopslag wat u hen te bieden heeft. Daarbij is veel mogelijk. Van opvallende reclame met grote fotoprints en opvallende letters tot subtiele raamfolie met uitgesneden logo's en teksten... nagenoeg alles is mogelijk.

De wens van deze klant was om het nieuwe een kleurrijk tintje te geven maar daarbij wel moest opvallen. Door het logo uit witte folie te snijden en deels fullcolour te bedrukken ontstaat er een opvallend en fris ontwerp, wat goed contrasteert endus opvalt op de winkelramen.

raamsticker monteren bloemenwinke de markt

Hoge kwaliteit reclame belettering op uw winkelruit

Het oude logo wordt voor montage zorgvuldig door ons van de ramen verwijdert. De ramen worden grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe belettering. Door de reiniging en juiste folies te gebruiken ontstaat er een duurzaam resultaat. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van folies afkomstig van gerenommeerde merken voor alleen de beste kwaliteit.

 

raamstickers reclame bloemenwinkel de markt

raambelettering reclamstickers

Wij wensen Bloemenspeciaalzaak De Markt uit Breukelen veel succes met hun nieuwe winkel!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/