Reclame en lichtbak belettering Restaurant GOYA Veenendaal

Voor Orientaals restaurant GOYA te Veenendaal heeft DecoPartners diverse interieur graphics en reclame belettering mogen produceren en monteren. Door gebruik te maken van zwarte tinten en goudkleurige metallic folies ontstaat er een luxe uitstraling.

 

Reclame belettering lichtbak

Bestaande lichtbakplaten hebben wij verwijdert en netjes schoongemaakt. Nadat we goedkeuring hadden ontvangen op ons ontwerp hebben wij de nieuwe lichtbak visuals geprint en gemonteerd op de lichtbakplaten waarna deze keurig weer zijn teruggeplaatst.

lichtbak belettering

lichtreclame belettering

Belettering en logo op glazen windschermen

De bestaande glazen windschermen waren voorzien van een gezandstraald logo. Deze waren daardoor niet verwijderbaar en hebben wij gecamoufleerd met een matte zwarte folie waarop wij het logo van het restaurant hebben gemonteerd. Door een goudkleurige folie te gebruiken krijgen de glazen windschermen ook hun luxe uitstraling.

 logo op glazen windscherm

Fotoprint op glazen vloertegels

In het restaurant zelf is een gedeelte voorzien van bestaande glazen vloertegels waaronder verlichting is verwerkt. De wens van de klant was om hier een Chinees / Oriëntaals tintje aan te geven. DecoPartners heeft daarop een mooie afbeelding met Chinese bloesem ontworpen welke wij op een transparante folie hebben geprint.

fotoprint op transparant stickermateriaal

Door de vloertegels te voorzien van de transparante fotoprint met een mooie kleurrijke Chinese bloesem ontstaat er een Oriëntaalse sfeer met diepte. Ook hierbij hebben wij wederom het logo verwerkt.

fotoprint op glazen vloertegels

Complete Reclame en Interieur Decoratie van ontwerp tot montage

Naast de bovengenoemde signing is DecoPartners ook verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen en produceren van diverse interieur graphics en promotionele items zoals tijdelijke acties middels flyers en spandoeken...

spandoek restaurant goya

en het ontwerpen, produceren en monteren van sfeervolle interieur graphics zoals onderstaande glasfolies. Deze folies worden gesneden uit speciale decoratieve raamfolie met zandstraaleffect.

glasfolie met zandstraaleffect

 

Bent u ook opzoek naar een complete en betaalbare oplossing voor uw reclame uitingen en interieur aankleding van uw winkel op restaurant? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/