Statische raamfolie bij Juwelier Sluijsmans

statisch_hechtende_etalage_bestickering

De feestdagen staan al voor de deur endus mocht DecoPartnes in opdracht van Sluijsmans Juwelier en Atelier de etalage voorzien van een feestelijk tintje. Voorwaarde was dat de opdruk neutraal en niet te druk mocht zijn. Immers moet dit geen afleiding aan de getoonde artikelen binnen in de etalage vormen.

 

Tijdelijke bestickering herbruikbaar

Voor de tijdelijke bestickering van de etalage hebben wij gebruik gemaakt van een glasheldere statische raamfolie welke wij voorzien hebben van een winterse opdruk. Het grote voordeel is dat de montage van de folie kinderlijk eenvoudig is wat eventueel door de winkelier of personeel zelf uitgevoerd kan worden. Daarbij is de folie na de feestdagen minstens net zo eenvoudig weer te verwijderen. Door de folie voorzichtig en stofvrij op te bergen is deze bovendien volgend jaar gewoon weer bruikbaar! Zo bespaart u het komende jaar weer op de kosten voor nieuwe bestickering van de etalage!

glasheldere tijdelijke bestickering statisch

Statische etalage stickers

Naast bovengenoemde voordelen van de statische stickers is een bijkomend voordeel dat de bestickering ook in andere feestelijke tinten en kleuren gedrukt danwel gesneden kan worden. Door gebruik te maken van de glasheldere folie is er naast de combinatie van fullcolour en wit ook een mogelijkheid tot het voorzien van goud- of zilverkleurige elementen. Hiermee trekt u nog meer aandacht van uw potentiële klanten!

 

statische raamstickers etalage

Voordelen statische bestickering

Zoals gezegd heeft het voorzien van etalageramen met statische stickers een hoop voordelen ten opzichte van de traditionele bestickering. Hier de voordelen nog even op een rij;

  • Eenvoudig zelf aan te brengen
  • Volgend jaar weer herbruikbaar
  • Verkrijgbaar is glasheldere uitvoering
  • Mede mogelijk met witte, zilveren of goudkleurige elementen

 

herbruikbare raamstickers etalage winkelruit

Op zoek naar statische bestickering?

Bent u ook opzoek naar statisch hechtende raamstickers voor uw etalage of winkelruit? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/