Tijdelijke raambestickering bij Domino's

Onlangs hebben wij in opdracht van een gerenommeerd reclamebureau in Amsterdam een bijzondere tijdelijke raambestickering mogen produceren en aanbrengen. De bestemming was een pui van Domino’s Pizza, de aanleiding was het thema “Internationale Vrouwendag”. De betreffende vestiging van Domino’s in Harlingen is van franchiseneemster Klaske. Zij wilde alle dames die werkzaam zijn binnen Domino’s een warm hart toedragen en hen die dag extra in het zonnetje zetten. Het resultaat is een prachtige pui met alle namen van dames die werkzaam zijn binnen Domino’s: van pizzabakker tot bezorger en van manager tot franchisenemer. Met deze unieke raambestickering in het kader van Internationale Vrouwendag is deze vestiging een symbool geworden voor alle vrouwelijke collega’s.

Eenvoudig te verwijderen glossy raamsticker

Raambestickering met tijdelijke raamstickers die eenvoudig zonder lijmresten te verwijderen zijn na de campagneMooie opvallende raambestickering met een niet-permanente kleeflaag waardoor de raamsticker snel en eenvoudig na de campagne weer verwijdert kan worden

 

Voor deze opvallende tijdelijke raambestickering kozen wij voor mooi glossy stickermateriaal. Dit professionele materiaal is relatief eenvoudig te bevestigen en met een gemakkelijk te verwijderen kleeflaag perfect geschikt voor tijdelijke bestickering en promoties. Stickers die zijn geproduceerd voor dit doel blijven zonder problemen lang kleven, ongeacht de weersomstandigheden. De tijdelijke bestickering is er binnen drie jaar ook weer eenvoudig af te halen, zonder lijmresten of lastig gedoe. Zo kan er altijd een nieuwe campagne gestart worden en in geval van een nieuwe huurder/koper van een pand is de bestickering direct weer te verwijderen. Prettig als tijdelijke promotie of als eyecatcher met een heel ander doel, zoals deze vestiging van Domino’s heeft laten zien.

 

Stickers worden geprint met milieu vriendelijke latex inkten op waterbasisMilieuvriendelijke latex inkten zorgen voor een kleurrijke en haarscherpte afdruk

De voordelen van tijdelijke raambestickering

Tijdelijke raambestickering is ideaal om een etalage of winkelpui extra aandacht te geven. Ook als u graag uw branding of huisstijl wilt doorvoeren op uw ramen is deze vorm van bestickering een geweldige optie. Het is dan ook een uitstekende vorm van gevelreclame. Is er sprake van lege winkelpanden in winkelcentra, dan is tijdelijke bestickering van ramen tevens een uitstekende oplossing. Met mooie raamstickers wordt de sfeer in een winkelcentrum direct aangenamer en wordt winkelend publiek niet afgeleid door zichtbaar lege ruimtes. Er zijn vele opties voor het laten bestickeren van ramen. Met de laatste printtechnieken en bijzondere afbeeldingen, opvallende foto’s of een bedrijfslogo springt een raam er direct uit. Als een raam echt moet opvallen met deze vorm van reclame is het aan te bevelen te kiezen voor full colour.

 

  

Kies ook voor tijdelijke raamstickers

Wilt u ook de pui van uw winkel of bedrijf laten voorzien van tijdelijke raamstickers? Wij ontwerpen, produceren en monteren pakkende reclame uitingen voordelig en snel en gebruiken de modernste printtechnieken. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Wilt u meer informatie over dit interessante product? Neem contact op met onze deskundigen, zij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en denken graag met u mee. Wilt u liever direct een vrijblijvende prijsopgave? Als u naastgelegen formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/