Tijdelijke raambestickering MrChow

Voor het nieuwe Aziatisch StreetFood restaurant Mr-Chow te Schiedam heeft DecoPartners alvast de ramen van het nieuwe pand mogen voorzien van een grote bestickering. Omdat het restaurant haar deuren medio Maart gaat openen is gekozen voor een tijdelijke reclame bestickering om de aankondiging te communiceren. Zelfs vanaf de naastgelegen snelweg is de bestickering duidelijk te zien!

 Tijdelijke reclame bestickering

Ook hier hebben wij gekozen voor een removable bestickering. Omdat het flink wat ramen betreft is het zaak dat de bestickering na een periode van ca 3 maanden weer eenvoudig te verwijderen is. Door gebruik te maken van deze speciale sticker folie is dat een relatief aanvoudige opgave wat zelfs door de klant zelf uitgevoerd zou kunnen worden. De bestickering hecht perfect op de ramen van het restaurant en blijft in principe zelfs  tot 3 jaar goed zitten!

tijdelijke stickers ramen

Eenvoudig te verwijderen stickers

Zoals gezegd zijn de stickers binnen 3 jaar eenvoudig te verwijderen. Geen ellende of gedoe! De bestickering is gewoon simpelweg weer van de ramen af te trekken zonder dat deze beschadigen of lijmresten achter laten! Ideaal voor tijdelijke reclame of andere promotionele doeleinden.

eenvoudig te verwijderen raamstickers reclame

Stickers voor tijdelijk gebruik

Naast het printen en monteren van tijdelijke stickers kan DecoPartners voor u ook het ontwerp verzorgen. Onze ontwerpstudio maakt graag vrijblijvend een ontwerpvoorstel voor u! Zo heeft u één aanspreekpunt voor zowel het ontwerp als de productie, en dat is wel zo fijn!

tijdelijke reclamestickers

 

 

tijdelijke verwijderbare raamstickers

 

Heeft u tijdelijke stickers voor uw winkelpand, evenement of beurs nodig? DecoPartners heeft voor nagenoeg iedere ondergrond of toepassing een geschikt stickermateriaal. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/