Tijdelijke raambestickering voor Albert Heijn

 

Voor een Albert Heijn filiaal in Zoetermeer hebben wij de ramen van een nabij gelegen leegstaand Gall & Gall pand mogen voorzien van tijdelijke raambestickering. De lege ramen van het pand hebben wij sfeervol aangekleed met een pakkende reclame boodschap. Omdat de gevel is voorzien van een aantrekkelijke fotoprint heeft het gehele pand weer een duurzame uitstraling. Bovendien is de boodschap effectief voor het nabijgelegen Albert Heijn. Een leuke opdracht met een interessant resultaat. Zowel het ontwerp, de productie als de montage van deze tijdelijke raambestickering is uitgevoerd door onze specialisten.

 

Tijdelijke raambestickering

Tijdelijke bestickering: ideaal voor marketing doeleinden

Raamstickers zijn echte eyecatchers. Door het ontwerp en de gebruikte kleuren nodigen ze uit en vragen ze aandacht. Met raambestickering kunt u uw klanten meer laten weten over specifieke acties en campagnes van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u bij het laten aanbrengen van raamstickers ook kiezen voor een logo of fotoprint, of de naam van uw bedrijf. Tijdelijke raambestickering werkt altijd. Wij kunnen ieder raam in elk formaat voorzien van een goede reclame bestickering of fotoprint. Het voordeel van tijdelijke raamstickers is dat ze bijzonder snel zijn aangebracht en ook weer even snel kunnen worden verwijderd. Daardoor heeft u in een wip een kale gevel omgetoverd in een wand met een functionele marketing boodschap.

 

Tijdelijke raamstickers

Tijdelijke raamstickers zijn de ideale oplossing bij leegstand

Tijdelijke raambestickering is niet alleen een ideaal marketing middel, maar tevens een ideale manier om lege of nutteloze ruimte te benutten. Bijvoorbeeld bij een leegstaand pand in een druk bezocht winkelcentrum. Vaak heeft een lege etalage van een winkel een negatief effect op winkelend publiek, tenslotte is leegstand is nooit aantrekkelijk. Door het tijdelijk beplakken van de ramen met fraaie stickers wordt het leegstandsprobleem op een goede wijze opgelost. Bovendien zorgt het voor een prettige sfeer zonder dat u dient te verbouwen of de wand dicht moet timmeren. Als u met raambestickering tegelijkertijd een marketing boodschap uitzendt heeft deze bovendien een direct effect op uw omzet.

 

Tijdelijke reclame bestickering

Meer weten over tijdelijke bestickering?

Zoekt u ook een tijdelijke oplossing voor een leegstaand pand met een duurzame uitstraling of wilt u kale wanden inzetten voor een marketing boodschap? Wij staan direct voor u klaar met een passend ontwerp. Wij hebben een groot assortiment stickermaterialen en beheersen de laatste printtechnieken. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en garanderen een uitstekend resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Ook voor uw pand kunnen wij de ideale tijdelijke bestickering verzorgen.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/