Tijdelijke raamstickers bij Perron22

Voor Perron22 uit Enschede heeft Decopartners dit keer een leuke en toepasselijke raambestickering geproduceerd en gemonteerd. Ook hier is wederom gekozen voor een speciale removable stickerfolie welke mooi strak op de ramen wordt aangebracht, en later eventueel zelf door de klant weer eenvoudig zonder gedoe te verwijderen is. Door de ramen volledig te voorzien met deze tijdelijke bestickering trekt het pand de maximale aandacht van al het winkelend publiek rondom. Ideaal om tijdens de grote verbouwing te laten zien wie u bent en wat u uw potiëntiele klanten later allemaal te bieden heeft!

 

perron22 tijdelijke raambestickering 

Laat zien wie u bent!

Het vroegere Mad Hatter uit Enschede is omgetoverd tot het splinternieuwe en uiterst unieke Perron22. Voordat het zover was moest er natuurlijk flink gesloopt en verbouwd worden. Om het winkelend publiek rondom het nieuwe horecapand alvast bekend te maken wat er zoal gaat komen en wat Perron22 hen later allemaal te bieden heeft, is gekozen om de ramen tijdens de grote verbouwing volledig te voorzien van een Perron22 huisstijl met daarop aankondigingen en wetenswaardigheden over het nieuwe restaurant.

Ideaal voor tijdelijke reclame

 perron22 removable stickerfolie

 

De speciale removable stickerfolie is een voordelig maar kwalitatief goede folie welke is voorzien van een niet-permanent klevende lijmlaag. De stickers hechten uitstekend op gladde en vlakke ondergronden zoals ramen, deuren en bijvoorbeeld tegelwerk, en hebben een gemiddelde levensduur van 3 tot 5 jaar. De kleeflaag van dit stickermateriaal is ideaal om tijdelijke reclame uitingen te plakken doordat het zeer eenvoudig zelf te verwijderen is en geen lijmresten op materiaal achter laat.

 

perron22 tijdelijke reclamestickers

Eenvoudig zelf te verwijderen stickermateriaal

Bij Perron22 is gekozen voor een "sneak-peek" beplakking. Een leuke en originele manier van beplakken door op sommige plekken een stuk uit de bestickering hebben weggesneden, waardoor mensen ondanks de grote raamstickers toch een beetje naar binnen kunnen gluren om te zien wat er gaat komen.

 

perron22 sneak peek stickers

Tijdelijke reclamebestickering is een voordelige manier van bestickeren, doordat niet alleen het stickermateriaal goedkoop in aanschaf is, ook kunt u flink kosten besparen door de stickers er later zelf eenvoudig af te halen. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar u bent ook geheel flexibel en niet afhankelijk van ons.

 

perron22 verwijderbare raambestickering

 

Heeft u een nieuw bedrijfspand gehuurd/gekocht en gaat u verbouwen, of wilt u gewoon iets opvallend en voordelig promoten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tijdelijke bestickering? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden die binnen uw budget passen aan de hand van samples en voorstellen.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/