Tijdelijke teksten op muren en gevels - WijkSafari 2018

Ditmaal een bijzonder project. Decopartners kreeg de eer om voor de WijkSafari 2018 te Utrecht handgeschreven quotes van Adelheid Roosen levensgroot af te drukken en op diverse locaties in de wijk Overvecht aan muren en gevels te monteren. Belangrijk was dat de teksten goed moesten hechten op lastige ondergronden zoals bakstenen en grindbeton voor een periode van 6 weken en daarna weer eenvoudig en zonder lijmresten verwijdert konden worden.

 

wijksafari 2018 utrecht bestickering

Handgeschreven teksten op muren en gevels

Handgeschreven quotes van Adelheid Roosen werden door DecoPartners zorgvuldig gedigitaliseerd en levensgroot afgesdrukt en contour gesneden op speciale muurfolie. De bedoeling was dat de quotes goed leesbaar zouden zijn vanaf een bepaalde afstand waardoor sommige teksten bijna 20 meter lang werden. Met hoogwerkers hebben wij vervolgens de verschillende teksten op diverse locaties in de wijk Overvecht aan de gevels van huizen en flatgebouwen gemonteerd middels een speciaal procedé.

 

teksten op buitenmuur stickers tijdelijk

Goede hechting en eenvoudig te verwijderen bestickering

Omdat de WijkSafari een tijdelijk project is, was het belangrijk dat de teksten na afloop eenvoudig en zonder lijmresten of beschadigingen weer van de gevels verwijdert konden worden. Aan de andere kant hadden wij te maken met lastige ondergronden zoals bakstenen metselwerk en grindbeton. Door gebruik te maken van een speciale vormbare muurfolie met een extreem sterke maar removable kleeflaag konden wij de quotes op de diverse locaties aanbrengen en 6 weken later weer zonder problemen verwijderen.

 

montage tijdelijke tekstbestickering

 

tijdelijke tekstbestickering op muur

Voor iedere ondergrond is er een stickerfolie

Of het nu een tijdelijke bestickering moet zijn, of juist een permanente. Of het een gladde en vlakke wand is, of juist een heel poreuze en grove muur, voor iedere soort ondergrond hebben wij wel een oplossing.

 

eenvoudig te verwijderen bestickering op bakstenen muren

 

perfecte hechting stickers op steen

 

Meer informatie over tijdelijke project bestickeringen?

Bent u voor uw reclameproject of evenement ook opzoek naar een tijdelijke (reclame)bestickering of signing? Wij denken graag met u mee. Met een groot pakket aan materialen en oplossingen bieden wij u een betaalbare oplossing voor ieder project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/