Windowdressing bij verbouwing of renovatie

Windowdressing of het op een opvallende manier afplakken van ramen is een ideale manier om een verbouwing of renovatie van een pand aan te kondigen. Zo trekt u niet alleen de aandacht naar het pand, maar laat u tevens zien wat er binnenkort te verwachten valt. Bij twee verschillende restaurants mochten wij de ramen voorzien van deze tijdelijke raambestickering. Met deze windowdressing werd op een bijzondere manier een nieuwe vestiging aangekondigd en werd tevens de nieuwsgierigheid gewekt bij langslopend publiek.

Windowdressing met tijdelijke raamstickers is een opvallende en voordelige manier om op een positieve manier aandacht van potentiële klanten te trekken.

Windowdressing restaurants

De restaurants die wij mochten voorzien van tijdelijke raambestickering hebben beide gekozen voor een bijzondere manier van windowdressing. Het eerste restaurant koos voor een bedekking met een interactieve en kleurige aankondiging zonder foto’s. Deze manier van aankondigen is echt gericht op de jonge doelgroep. Met de QR-codes kunnen jongeren via hun mobiele telefoon meer informatie krijgen over de verbouwing en een eventuele baan. Het andere restaurant koos voor een totale aanpak, die duidelijk past bij de sfeer van het toekomstige restaurant. Daar werd door middel van foto’s van het toekomstige interieur direct de aandacht getrokken naar een sfeervolle ambiance. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om een winkel, restaurant of kantoor met tijdelijke raambestickering te beplakken. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Raambestickering tijdens verbouwing of renovatieDe ramen zijn tijdens de verbouwing voorzien van easy removable stickermateriaal zodat de raamstickers na de verbouwing eenvoudig en zonder lijmresten verwijdert kunnen worden.

Raambestickering tijdens verbouwing of renovatie

Tijdelijke raambestickering met een fotoprint of een boodschap over een nieuwe onthulling is ideaal als u de maximale aandacht wilt trekken van voorbijgangers. Zo kunt u direct laten zien wie u bent en wat u uw potentiële klanten binnenkort te bieden heeft, of houdt u het juist nog even spannend en maakt u mensen nieuwsgierig. De stickerfolie die wordt aangebracht is removable, wat betekent dat u het zelf heel eenvoudig weer kunt verwijderen, zonder sporen achter te laten. De folie is gemaakt van een zogenaamde niet—permanent klevende lijmlaag. Die hechten uitstekend op vlakke en gladde ondergrond, zoals tegels, deuren en ramen. Natuurlijk hoeft u het niet zelf aan te brengen, dat doen onze vakmensen voor u op een professionele manier. Op die manier dekt u de ramen op een mooie manier af en kunt u de folie verwijderen zodra u klaar bent met de verbouwing of renovatie van het pand.

 

Windowdressing met eenvoudig te verwijderen raambestickering. De raamstickers hebben een niet-permanente kleeflaag waardoor deze na de verbouwing eenvoudig en zonder lijmresten van de ramen verwijdert kunnen worden.Door de speciale niet-permanente kleeflaag kunnen de raamstickers na de verbouwing eenvoudig en zonder lijmresten verwijdert worden.

Windowdressing bij leegstand

Windowdressing is ook bij het verbergen van leegstand van een pand een zeer geschikte oplossing. Als er zich in een winkelstraat of winkelcentra een aantal lege panden bevinden is dat niet bevorderlijk voor de sfeer. Bovendien kan tijdelijke raambestickering een goede bijdrage leveren in het voorkomen of tegengaan van verloedering in tijden van leegstand. Het tijdelijk afplakken van ramen is snel gebeurd en de tijdelijke raamfolie is eenvoudig te verwijderen indien u dat wenst. Ook als u op en opvallende en voordelige manier promotie materiaal wilt laten aanbrengen op een leegstaand pand kunt u contact met ons opnemen voor tijdelijke bestickering. Het materiaal heeft een gemiddelde levensduur van drie tot vijf jaar. Wij bespreken graag samen de mogelijkheden aan de hand van samples en voorstellen. Uiteraard altijd binnen uw budget.

 

Temporary windowdressing bij leegstand, verbouwing of renovatie is een mooie en voordelige manier om sfeer te creëren of om de aandacht van potentiële klanten te trekkenTemporary windowdressing met easy removable raamstickers.

Meer weten over tijdelijke raamstickers?

Heeft u een winkelpand, restaurant, kantoor of een andere locatie aan de straatzijde en gaat u daar verbouwen of renoveren? Is er sprake van een tijdelijke leegstand en wilt u een pand en de omgeving er aantrekkelijker uit laten zien? Kies dan voor windowdressing of raambestickering die eenvoudig te verwijderen is.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/