Een simpele en effectieve manier om uw bedrijfspand nóg meer in het oog te laten springen is door gebruik te maken van reclamestickers op de ramen. Niet alleen is het een unieke kans om op te vallen in het straatbeeld, ook sluit raambelettering of -bestickering goed aan bij de rest van uw gevelreclame. Maar hoe pakt u dit nu het beste aan? Wij vertellen het u in dit artikel!

 

Letters of volledige raambestickering?

Om te beginnen is het goed om uzelf af te vragen welk doel u wilt bereiken met de raamstickers. Wilt u uw bedrijfsnaam, logo of een pay-off op uw ramen? Bijvoorbeeld op de buitenramen voor extra naamsbekendheid en herkenbaarheid of juist op uw binnenramen voor personeel en klanten? Dan is raambelettering de aangewezen oplossing. De letters of het logo worden uitgesneden uit hoogwaardig full color raamfolie en vervolgens op uw ramen geplaatst.

raambestickering amsterdam

 

Wilt u het graag groter aanpakken en de volledige huisstijl, sfeer of branding doorvoeren op uw ramen, dan is raambestickering de ideale keuze. Denk aan mooie afbeeldingen, sfeervolle foto’s, volledige designs, campagnebeelden en grote logo’s. Naast reguliere bestickering kunt u ook kiezen voor speciale effecten, bijvoorbeeld door de afbeelding op glasheldere folie te printen. Hiermee lijkt het net alsof het glas bedrukt is. Ook privacyverhogende stickers zijn populair. Zeker voor ruimtes waarbij er wel daglicht naar binnen moet komen, maar nieuwsgierige blikken buiten gehouden moeten worden.

ramen bestickeren met sfeerfotos

Duurzame of tijdelijke raamstickers?

Een ander punt om over na te denken, is of u de raamstickers voor lange tijd wilt plaatsen of dat het gaat om tijdelijke bestickering. Bij Decopartners beschikken we over stickerfolies voor permanente verkleving, maar ook over speciale verwijderbare folies. In deze laatste categorie vallen bijvoorbeeld de statische raamstickers die dankzij hun statische lading aan het raam hechten. Hierdoor is het mogelijk om uw ramen te voorzien van actiestickers, reclame-afbeeldingen of tijdelijke fotoprints die eenvoudig zonder lijmresten verwijderd kunnen worden.

Maar ook bij een leegstaand winkelpand kan tijdelijke bestickering uitkomst bieden. Leegstand of een verbouwing werkt immers niet heel sfeer verhogend. In dat geval kiest u niet voor statische stickers, maar voor tijdelijke stickers gemaakt van speciaal stickermateriaal zodat u een groot oppervlakte eenvoudig en snel kunt bestickeren. En zodra zich een nieuwe huurder meldt of de verbouwing gereed is, verwijdert u de stickers weer. Zonder gedoe.

tijdelijke raamstickers eenvoudig te verwijderen

Een goed ontwerp

Als u weet welke bestickering geschikt is voor uw ramen en uw wensen, dan is het tijd om een raamfolie te laten maken. Dat begint natuurlijk bij een goed ontwerp. Misschien heeft u zelf een grafisch vormgever of fotograaf in huis die dit voor u kan doen, maar u kunt er ook voor kiezen om het ontwerp uit te besteden aan onze ontwerpstudio. Waar u ook voor kiest; een mooie raambestickering valt of staat met een goed ontwerp. Een ontwerp dat aansluit bij de rest van uw huisstijl. Uiteraard kunnen wij u adviseren over onder andere kleurgebruik, afmetingen en aanleverspecificaties.

tijdelijke reclame of gevel of ramen

Zelf uw ramen bestickeren of laten doen?

Tot slot moet de raambestickering natuurlijk ook nog aangebracht worden. Zeker voor grote raampartijen en duurzame stickers is het aan te raden om dit uit handen te geven aan een professional. Onze mensen hebben veel ervaring en brengen de stickers snel, strak en vakkundig aan. Besluit u om de raamstickers of -letters zelf aan te brengen? Laat uw ramen dan van tevoren goed reinigen en ontvetten. Win bovendien advies in over hoe u de stickers zo strak en glad mogelijk kunt aanbrengen.

raambestickering fotos

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw kantoor- of winkelpand te voorzien van raamstickers? Of bent u op zoek naar een partij om uw raamfolie op maat te laten maken? Neem gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een vrijblijvend en persoonlijk advies.

%MCEPASTEBIN%