Bijzondere wandbestickering van een complete lift

Van een klant uit Amsterdam kregen wij dit keer een heel bijzondere aanvraag. Wij mochten een complete lift bestickeren. Niet alleen aan de binnenzijde, maar tevens moesten op iedere verdieping de buitendeuren van de lift worden voorzien van een mooie print. De wensen van de klant waren heel specifiek zoals u ziet. We hebben er dan ook veel plezier aan beleefd. Niet alleen aan het vervaardigen van de print, maar ook aan het bevestigen ervan. Het eindresultaat was zelfs voor ons indrukwekkend om te zien: een mooie lift vol met boeken, alsof je zo een bibliotheek in loopt. De deuren op de drie etages zijn allen voorzien van een mooie natuurprint met vakantie feeling. Een originele opdracht waar we trots op zijn!

bestickering lift

Sfeer creëren met wandbestickering

De wanden van de lift en de liftdeuren hebben wij voorzien van een hoge resolutie fullcolor afdruk. Daarbij is de bedrukking voorzien van een hoogglans laminaat. Hoewel dit glanslaminaat de kleuren prachtig tot hun recht laten komen heeft het als nadeel dat je er snel vingerafdrukken of vuil op gaat zien. Als vaker voorkomend alternatief kunnen wij de folies ook voorzien van een gematteerd laminaat.

 

wandbestickering lift

Spreekt dit originele idee u aan en wilt u ook graag een mooie bestickering aan laten brengen op de wanden van uw lift, winkelpand, bedrijfsgebouw, kantoor of een andere ruimte? Wij ontwerpen, produceren en monteren graag een mooie wand die volledig aansluit op uw wensen. Of u nu een bijzondere indruk achter wilt laten bij uw klanten of de sfeer graag wat gezelliger maakt voor uw personeel, bestickering werkt altijd. Natuurlijk hoeft u niet per se te kiezen voor een vakantieprint of boekenwand. Wandbestickering kan ook worden ontworpen met een logo, bedrijfsnaam, een aansprekende tekst of wellicht een origineel idee van uw kant.

 

liftbestickeringHet resultaat is adembenemend! Hoogglans gelamineerde high-res fotoafdruk zorgt voor een diep kleurcontrast. Haarscherp en gedetailleerd, alsof je écht in een bibliotheek staat :)

Meer weten over bestickering van een wandDeco?

Wilt u ook graag uw muur of interieur laten bestickeren met een mooie print of een fraaie tekst? Wandbestickering kan worden aangebracht op iedere ondergrond en elke muur. Voor welke vorm van bestickering u ook kiest, onze gespecialiseerde medewerkers zorgen er altijd voor dat de stickers helemaal aansluiten op uw wanden en passen bij uw interieur. Onze oplossingen zijn altijd van een duurzame kwaliteit, en dat betekent dat u nog jarenlang plezier van zult hebben van uw muurstickers. Laat onze ontwerpers meedenken over een uniek ontwerp of lever zelf een fullcolour print, logo of tekst aan. Wij zorgen er voor dat uw wand of muur binnenkort een volledig andere sfeer oproept.

bestickering liftdeurenOok de liftdeuren op iedere verdieping zijn voorzien van een prachtige thematische fotoprint. 

De prijzen van bestickering

Het bestickeren van een muur of wand is altijd maatwerk, en daarom is het lastig om een prijs te noemen. Wilt u graag weten wat bestickering kost van één of meerdere wanden in uw bedrijf, winkel of een andere organisatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten berekenen graag de kosten van de door u gewenste wandbestickering en denken graag met u mee qua ontwerp. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij bereken graag de scherpste prijs voor de beste wandbestickering.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/