Bestickering van liften

Bestickering van liften is altijd een goed idee. Het geeft niet alleen een heel andere sfeer aan de ruimte waar de lift zich bevindt, wandbestickering zorgt ook voor een totale restyling én kan een functioneel worden ingezet. Voor een bijzonder bedrijf in Leiden mochten wij een leuke opdracht uitvoeren met een tweeledige functie. Het ging hierbij om het bestickeren van twee liften met een toepasselijke en functionele fotoprint. Daarbij namen wij tijdens de uitvoering niet alleen de twee liftdeuren mee, maar hebben we ook de omlijsting van de lift in het ontwerp meegenomen. Met een resultaat waar de klant meer dan blij mee was.

Wandbestickering liftdeuren met twee functies

Wandbestickering liftdeuren voordelig op maat gemaaktDe bestickering van de liftdeuren loopt door over de omlijsting zodat het één geheel wordt.

Voor dit leuke bedrijf, dat als attractie een interactieve reis biedt door het menselijk lichaam, was de opdracht de liftdeuren te voorzien van een opvallend uiterlijk én een bewegwijzerende functie. Omdat de functie van de wandbestickering tweeledig was is daar in het ontwerp extra aandacht aan besteed. Waar de bestickering van de linker deur van de lift duidelijk aantoont waar dit bedrijf zich mee bezig houdt geeft de rechter deur de functie van de lift aan. Op deze manier kunnen bezoekers eenvoudig hun weg vinden in het gebouw en ziet de deur er ook opvallend en sfeervol uit. De liftdeuren en de omlijsting van de lift zijn voorzien van een full colour afdruk in een hoge resolutie. Al met al een mooie aanblik en een duidelijke wegwijzer voor bezoekers.

Wandbestickering voor liften

Het aanbrengen van wandstickers op liftdeuren, in de lift zelf of op de omlijsting van de liftdeuren is iets dat wij graag doen voor onze klanten. Het geeft altijd een bijzonder resultaat en zorgt ervoor dat een saaie lift direct een geweldige uitstraling krijgt. Onze klanten kunnen altijd zelf bepalen voor welk soort design ze kiezen, maar ons ontwerpteam denkt heel graag actief mee over een bijzondere uitstraling. Spreekt dit originele idee u aan en wilt u ook uw lift laten bestickeren? Wij ontwerpen, produceren en monteren ook voor u graag een mooie liftdeur die volledig aansluit op uw huisstijl of bedrijfsidentiteit. Daarbij kunt u kiezen uit een ongekend aantal mogelijkheden, zoals ons ontwerpteam inschakelen, zelf foto’s aanleveren of gebruik maken van onze databank met foto’s met een zeer hoge resolutie.

 

Liftdeuren bestickeren met duurzame kwaliteitsfolie voor een optimaal resultaatDe liftdeuren worden zorgvuldig beplakt het een duurzame kwaliteit folie voor een gegarandeerd perfect eindresultaat.

Wat kost bestickering van liften?

Wilt u graag weten wat het bestickeren van één of meerdere liften kost? De prijzen van het aanbrengen van wandbestickering in uw lift, op uw liftdeuren of de omlijsting ervan is altijd maatwerk. Wij kunnen daarom geen vaste prijzen noemen, maar sturen u graag geheel vrijblijvend een duidelijke offerte. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en laat onze specialisten berekenen wat de kosten zullen zijn voor het bestickeren van uw lift. Geef daarbij duidelijk aan of u alleen de liftdeuren wilt laten bestickeren of ook de binnenzijde en omlijsting van de lift. Heeft u nog vragen over het bestickeren van liften? Neem dan gerust contact op met onze experts. Ze denken graag met u mee over het ontwerp van uw lift en geven u graag advies.

 

Liftbestickering van ontwerp tot montageVan ontwerp tot en met montage, DecoPartners is dé partij als het gaat om het wrappen van uw liftdeuren of complete lift.

Vraag nu een offerte aan

Heeft u ook interesse in het laten bestickeren van uw lift? Ook voor uw bedrijf staan wij direct klaar met een bijzonder ontwerp, in een professionele uitvoering tegen een scherpe prijs. Vraag direct een offerte aan!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/