Custom-made fotobehang voor Oosters restaurant

Custom made design fotobehang is een geweldige manier om een bedrijfspand, winkel of bijvoorbeeld horeca gelegenheid volledig in te richten in een toepasselijke sfeer. Door uniek custom-made behang te combineren met bijpassende deur- en wandbestickering zijn de mogelijkheden eindeloos en de uitstraling van het pand altijd geheel naar wens. Voor een oosters restaurant in Ridderkerk mochten wij het interieur voorzien van diverse custom-made fotobehang soorten, in combinatie met bijpassende deur- en wandbestickering en raamfolie. Het resultaat is verbluffend mooi en een duidelijk statement van gastvrijheid.

Oosterse sferen in een bijzonder restaurant

Custom made PVC-vrij fotobehangPVC-vrij fotobehang met custom-made patroon design

 

Een Oosters specialiteiten restaurant in Ridderkerk dat diverse Oriëntaalse gerechten aanbiedt heeft ons gevraagd in hun pand een magische sfeer te creëren, geheel in oosterse stijl. Met een bijzonder patroon van kleuren en door diverse oosterse accenten aan te brengen op verschillende plekken is het restaurant één prachtig geheel geworden. De knusse en warme uitstraling maakt dit restaurant een plek waar het heerlijk vertoeven is en waar gasten echt even kunnen bijkomen. De combinatie van kleuren en patronen laat de Oriëntaalse uitstraling direct naar voren komen en geeft een prettige ambiance. Zo is dit nieuwe restaurant een betoverende plek geworden waar gasten mooie herinneringen aan blijven houden.

 

Custom-made fotobehang over muren en deurenDoor met verschillende hoogwaardige materialen te werken kan het design/patroon van de muren door over deuren en kozijnen aangebracht worden

Custom-made design fotobehang op maat

Custom-made design fotobehang toepassen in een interieur is een geweldige manier om een opmerkelijke sfeer te creëren. Ook in dit bijzondere Oriëntaalse restaurant zijn wij er in geslaagd een warme ambiance te ontwerpen en samenstellen. De wanden bij de entree en in het trappenhuis zijn voorzien van een kleurrijk, custom-made behang. Het patroon en design is op maat gemaakt en gedrukt op een PVC-vrij, duurzaam vliesbehang. Door deze behangbanen te drukken met een breedte van maar liefst 160 centimeter breed zijn de naden ervan veel minder zichtbaar. Daardoor vormen de wanden een mooi geheel.

 

design fotobehang op maat gemaakt

Stickerfolie met een print

De toiletten van dit gezellige restaurant hebben wij voorzien van een oosters tintje door de muren en deuren te verfraaien met stickerfolie. De tegelfolie die is aangebracht is voorzien van een opvallende foto bedrukking van oosterse dames en een close-up van een zachtroze bloesem. De stickerfolie of tegelfolie die wij op deze wanden hebben gebruikt is erg flexibel. Daardoor kan de folie in de voegen worden geföhnd, waardoor de bestaande tegelstructuur zichtbaar blijft. Dat geeft een extra indrukwekkend effect aan het toch al mooie interieur.

 

Tegelfolie met fotoprint - folie met print welke rechtstreeks op bestaande tegelwanden wordt aangebrachtTegelfolie is een ultra-vervormbaar materiaal wat door verhitting in de voegen wordt geföhnd

 

XL deurstickers voor toilet ruimte in Oosters RestaurantOp maat gemaakte XL deurstickers die naadloos aansluit bij het Oosters thema

Goudkleurige raamfolie of glasfolie

Ook de ramen van dit Oriëntaalse restaurant zijn voorzien van een fraai en in het oog springend design. Om ook hier een oosters effect te creëren hebben wij gekozen voor een goudkleurige glasfolie voor de naam en een opvallend lettertype. Uit de folie hebben we diverse patronen uitgesneden en die op de ramen aangebracht. De raamfolie sluit perfect aan op de stijl van het interieur en past exact bij de stijl van het restaurant, waardoor de hele uitstraling een mooi samenhangend geheel is geworden.

 

Goud folie met gesneden patroon op ramenRamen worden voorzien van verschillende soorten glasfolie, waaronder deze gouden glasfolie, waaruit vrije vormen en patronen gesneden kunnen worden

Custom made interieur graphics op maat

Wilt u ook graag uw bedrijfspand, winkel of horeca gelegenheid laten voorzien van een prachtig en toepasselijk design? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons ontwerpteam gaat graag voor u aan de slag!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/