Fotowanden bij sportcomplex Ede

Voor een groot sportcomplex uit Ede heeft DecoPartners diverse wanden mogen voorzien van grote stukken fotobehang. Omdat er hoge eisen werden gesteld aan het behangmateriaal is er uiteindelijk voor het naadloos behang van DecoPartners gekozen. Niet alleen wordt ons behang naadloos uit één stuk geproduceerd en gemonteerd, bovendien is het UV bestendig, oersterk, brand- en bacteriewerend en goed reinigbaar. Kortom, een duurzaam fotobehang van de allerhoogste kwaliteit.

 

Fotobehang op maat gemaakt

Al ons fotobehang wordt helemaal op maat gemaakt. Zo was de wens van deze klant om het fotobehang als het ware vrij op de wand te monteren, zodat het rondom de kleur van de muur behouden blijft. Hierdoor worden de wanden een soort van fotopresentatie op groot formaat.

 

fotobehang sportcomplex ede

 

Fotobehang van hoge kwaliteit

Het fotobehang wordt niet alleen op zeer hoge resolutie geprint tot wel 5 meter hoog en 45 meter lang, ook het behangmateriaal is van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Naadloos fotobehang van DecoPartners wordt mede daarom veel toegepast op locaties waar hoge eisen worden gesteld aan het behangmateriaal. De voordelen op een rij:

• Kras- en stootvast
• Afwasbaar en bacteriewerend
• UV bestendig
• Brandwerend normering EN 13823 en ISO 11925-2 / B-S2-D0
• Polyester weefsel voor extra duurzaamheid

 fotobehang fysiopraktijk

 

Fotobehang van uw eigen foto of ontwerp

Naast een keus uit een zeer grote databank van hoge kwaliteit foto's kunt u zelf ook foto's of beeldmateriaal aanleveren. De fotocamera's, en zelfs van mobiele telefoons vandaag de dag, worden steeds beter. De resolutie neemt flink toe en ook de scherpte van de afbeeldingen is tegenwoordig best in orde. Uiteraard zullen wij uw foto's in dat geval nog goed nakijken op technische punten. Zo ook voor deze klant uit Ede, die zelf zijn eigen foto's levensgroot bij ons heeft laten afdrukken op naadloos fotobehang.

 

fotobehang naadloos op maat

 

Fotobehang op lastige plekken

Ook op moeilijk bereikbare locaties kunnen wij het fotobehang superstrak en naadloos aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan trappenhuizen of plekken hoog boven de vloer. Uiteraard zullen wij dit van tevoren zorgvuldig komen bekijken en uitwerken.

 

fotobehang naadloos boven trap

 

Op zoek naar fotobehang voor de zakelijke markt?

Bent u voor uw bedrijf of kantoor op zoek naar een totaal leverancier van fotowanden of naadloos fotobehang? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee in het bekleden van uw locatie en maken, indien gewenst, geheel vrijblijvend een prijsopgave of voorstel voor u.

 

fotobehang sporthal

 

fotobehang sportschool

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/