Gevelbelettering en muurprint bij ICON Club Utrecht

Discotheek Derrick uit Utrecht is na 14 jaar toe aan een nieuwe eigenaar. Daarbij behoort ook een comlete restyling van de bekende retro-disco uit Utrecht. Nieuwe huisstijl endus ook een nieuw uiterlijk. DecoPartners heeft daarbij de ramen en deur opnieuw mogen voorzien van belettering maar ook het interieur hebben wij voorzien van een opvallende muurprint.

Belettering van ramen en deuren

verwijderen oude print op ramen

De oude kunststof platen waarop de naam van de voormalige disco te zien was werden zorgvuldig verwijdert. De ramen die overbleven waren helaas niet al te best, waardoor wij gekozen hebben voor mooie strakke aluminium raamplaten met daarop nieuwe belettering van de ICON Club. Het voordeel van deze aluminium sandwichplaten is de duurzaamheid en het gewicht. Zo blijven de platen mooi recht en kleurecht. Het nieuwe logo komt daardoor extra mooi tot zijn recht op de gevel.

 

raambelettering iconclub utrecht

Logo op ramen en deur

Ook de deur was voorzien van een kunststof plaat met daarom een print. Deze moest ook volledig verwijdert worden waarna de deur opnieuw geschuurd en geschilderd is. In plaatst van het logo rechtstreeks op de deur te monteren is ook gekozen voor een aluminium bord welke is beletterd met het nieuwe logo.

logo op ramen belettering utrecht

Muurprint met logo

Voor de wand bij de gardarobe is gekozen voor een "Wall-of-Frame". Omdat deze wand van een "hufter-proof" print moet worden voorzien is gekozen voor een speciale muurvinyl met extreem sterke lijmlaag. Deze zelfklevende folie wordt rechtstreeks en in banen van maximaal 135cm breed op de wand verkleefd. Door de gemateerde beschermlaag en de extreem sterke kleeflaag is de muurprint duurzaam en hufterproof. Door de muurprint te voorzien van een gematteerde beschermlaag heeft men tevens geen last van storende glans.

muurprint hufterproof muurfolie

 

muurprint iconclub utrecht

Belettering van meubels

Als kers op de taart is ook de DJ Booth voorzien van het logo.

logo belettering utrecht icon

 

Bent u ook opzoek naar een complete belettering van uw (bedrijfs)pand of wilt u uw bedrijf voorzien van een nieuwe huisstijl? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden of voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/