Gevelbelettering met geborstelde letters

Gevelbelettering kan een grote impact hebben op uw gebouw. Hoe een pand er aan de buitenkant uitziet zou namelijk duidelijk moeten tonen wat er binnen te vinden is. Tenminste, als je de juiste marketing technieken toepast en daadwerkelijk weet wat je als bedrijf uit wilt stralen. Een pand met de juiste atmosfeer verkoopt meer dan een oninteressant ogend gebouw dat geen aandacht trekt. Een mooi voorbeeld daarvan is het resultaat van een opdracht die wij mochten uitvoeren voor een woonwinkel in industriële meubels.

 Metalen gevelletters gevelbelettering
Metalen gevelletters gefreesd uit aluminium met geborsteld RVS structuur.

Gevelbelettering en one way vision raamfolie

Voor deze klant mochten wij zowel de gevelbelettering verzorgen als de ramen voorzien van one way vision raamfolie. Wij brachten een mooie stoere belettering met luxe geborstelde RVS letters aan en hebben de ramen aangekleed met sfeerfoto’s van de showroom binnen door middel van one way vision folie. Het stoere meubilair dat binnen het pand verkrijgbaar is wordt daardoor mooi weerspiegeld in de uitstraling van het pand. Het kleuren palet, de strakke lijnen en de stoere materialen zijn duidelijk terug te zien aan de buitenzijde. Zowel de gevelbelettering als de raamfolie tonen precies dezelfde sfeer als de meubels die in het pand worden verkocht. Het leuke is bovendien dat u in de showroom gewoon naar buiten kunt kijken en er licht binnenvalt, terwijl u van buitenaf alleen de foto’s ziet. Een fraaie aankleding van dit bijzondere pand en een passende oplossing qua uitstraling.

 

Aluminium gevelbelettering met RVS structuurGevelbelettering met metalen freesletters geeft het gebouw een stoere en robuuste uitstraling.

Gevelbelettering

Het kiezen van gevelbelettering voor een pand is het nemen van een belangrijke beslissing. Tenslotte wilt u wel graag dat uw pand professioneel overkomt, een verzorgd uiterlijk heeft en een duidelijk statement maakt. Daarom is het in zo’n geval ook aan te raden om in overleg te gaan met een bedrijf dat verstand heeft van uitstraling en bedrijfsimago. Onze ontwerpers weten exact wat er nodig is om een bedrijf op te laten vallen met de juiste gevelbelettering en zijn op de hoogte van de laatste trends. Of u nu kiest voor belettering uit kunststof of metaal, voor 3D letters, een 3D logo of een combinatie, zij laten uw pand graag dat belangrijke statement maken. Met jarenlange ervaring en een breed assortiment aan materialen weten wij exact hoe u op een slimme manier een imago kunt creëren. Van ontwerp tot 3D product, van product tot montage, wij verzorgen graag het gehele traject.

 

Logo's en teksten op gevel met metalen gevelbeletteringDe metalen gevelletters en logo's worden met afstandhouders op de gevel gemonteerd voor een luxe 3D-effect.

One way vision raamfolie

Ook one-way vision raamfolie is een ideale manier om uw pand meer uitstraling te geven. Deze raamfolie is zowel geschikt voor reclame activiteiten als voor decoratieve doeleinden en kan worden uitgebeeld met foto’s, letters, een logo of een combinatie daarvan als bijzonder design. One way vision heeft als voordeel dat u erdoor naar buiten kunt kijken, maar van buitenaf niet naar binnen. De folie kan in iedere vorm gesneden worden, maar u kunt ook uw hele raam voorzien van een prachtige print terwijl u van binnenuit toch zicht heeft naar buiten. De folie is geperforeerd en bevat kleine gaatjes, die zorgen voor een goed zicht. Handig als u wat meer privacy wilt creëren of reclame wilt maken zonder het zicht te verliezen. Deze raamfolie is verkrijgbaar met permanente verkleving, maar u kunt ook removable folie kiezen als tijdelijke toepassing. Ideaal voor winkeliers die reclame willen maken!

 

Luxe metalen 3D letters gefreesd uit aluminium met geborstelde RVS structuur
Luxe metalen 3D letters gefreesd uit aluminium met geborstelde RVS structuur zijn ideaal voor intern gebruik.

Meer weten?

Wilt u uw bedrijfspand ook een specifiek imago laten uitstralen met de juiste gevelbelettering of een opvallende one way vision raamfolie? Wij helpen u graag de juiste toon te vinden die duidelijk laat zien waar uw bedrijf voor staat. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een passend ontwerp. Wij laten ook uw pand graag stralen!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/