Gevelreclame en raambestickering IJssalon Vianen

complete_reclamebestickering_utrecht_en_vianen

De IJsmeester uit Vianen heeft ons gevraagd zijn nieuwe ijssalon te voorzien van een opvallende en smaakvol tintje. Decopartners ging direct aan de slag en heeft er een herkenbare look aan gegeven.

Raambestickering Utrecht en omgeving

De IJsmeester uit Vianen, voor heerlijk ambachtelijk ijs gemaakt in eigen keuken! Dat kenmerkt deze smaakvolle ijssalon uit Vianen in de regio Utrecht. Het pand daarentegen kon wel een facelift gebruiken waarna Decopartners is benadert. De eerste afspraak werd gemaakt waarna wij zorgvuldig de ramen en gevel kwamen opmeten en fotograferen. In samenspraak met de eigenaar werd daarop een ontwerpvoorstel gepresenteerd.

de ijsmeester zonder reclamebeletteringDe IJssalon kon hier wel een facelift gebruiken

Raambestickering op maat

Nadat het ontwerpvoorstel is goedgekeurd worden de items door ons geproduceerd. Er is gekozen voor aantrekkelijke raambestickering, een herkenbaar logo op de balie en reclameletters op de gevel. De raamstickers worden door ons gedrukt met UV bestendige inkten op een duurzaam vinylfolie. Door de raamstickers vervolgens nog te voorzien van een extra beschermlaminaat ben je verzekert van een zeer lange levensduur zonder verkleuring.

 

de ijsmeester met opvallende reclamebeletteringHet resultaat; vrolijke raambestickering en reclameletters op de gevel. De IJsmeester is er klaar voor!

Logo op de gevel

Naast de reclamebestickering is er ook gekozen voor een logo op de gevel. Omdat het een monumentaal pand betreft hebben wij samen met de klant zorgvuldig gekeken naar de mogelijkheden om zo min mogelijk aanpassingen te hoeven doen. Ook de beschikbare ruimte was hiervoor beperkt. Daarop hebben wij gekozen voor een constructie op glashelder acrylaat gemonteerd op een U-profiel.

 

Kunststof reclameletters op glashelder acrylaatHet logo wordt na het laseren gemonteerd op glashelder acrylaat zodat het logo als één geheel op de gevel kan worden gemonteerd.

Gevelreclame op maat

Het logo wordt de laser gesneden uit 8mm hoogglans acrylaat en de contouren van het logo uit 10mm glashelder acrylaat. Het logo wordt vervolgens op het glasheldere acrylaat gemonteerd waardoor er een stevige constructie ontstaat wat als één geheel gemonteerd kan worden. Dat scheelt een hoop boorgaten en meer flexibiliteit qua montage.

Reclameletters op transparante ondergrond

 

De basis is gemaakt en wordt zorgvuldig op de gevel gemonteerd met de aluminium profielen. De ramen bestickert, het logo op de gevel; de IJsmeester is er klaar voor!

 

complete reclamebestickering utrecht en vianen

 

Bent u ook opzoek naar mooie, opvallende en betaalbare reclame oplossingen voor uw winkel, bedrijfspand of horecazaak? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/