Glasfolie - de perfecte visuele communicatie

Voor een bedrijf in Breukelen dat werkzaam is in de Engineering business mochten wij zowel de glazen wanden van vergaderruimtes als de entree voorzien van een mooi design. Op de wanden maakten we gebruik van matglasfolie met een fotobedrukking. De entree hebben we strak gehouden door een mooi ontwerp voor zowel het logo als de diensten van het bedrijf.

De bijzondere eigenschappen van glasfolie

Glazen wand voorzien van privacy folie met fotoGematteerde glasfoto met prachtige foto geeft de vergaderruimte niet alleen privacy maar geeft het kantoor direct meer sfeer.

 

Glasfolie is in diverse vormen verkrijgbaar en dat maakt het een uitstekende oplossing met veel mogelijkheden. Glasfolie is verkrijgbaar in een matte versie, een semi-transparante variant of een compleet glasheldere folie. De glasfolies kunnen worden voorzien van een belettering of worden worden voorzien van een mooie foto print. Het voordeel van glasfolie met een print of fotobedrukking is dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe doorzichtig de print is. Dat betekent dat u er indien gewenst gewoon doorheen kunt kijken. Natuurlijk is raamfolie ook verkrijgbaar in een minder doorzichtige variant, de matglas versie. Dat zorgt voor meer privacy en ook dat kan een handige oplossing zijn binnen kantoren.

 

Foto op glaswand vergaderruimteDe fotoprint op de glazen wanden loopt optisch netjes door over de deur.

Glazen kantoorwanden met matglasfolie

De glazen kantoorwanden van dit leuke bedrijf hebben wij voorzien van een matglasfolie met een bijzondere fotobedrukking van de skyline van een stad. Dit engineering bedrijf heeft gekozen voor een matglasfolie die is uitgevoerd als horizontale band op de glazen kantoorwand. Daardoor is er binnen de vergaderruimte minder sprake van een opgesloten gevoel en is privacy toch gewaarborgd. Het resultaat is vrolijk en toch bescheiden. Door te kiezen voor rustige kleuren in combinatie met de uitstraling van de matglasfolie is de folie absoluut niet storend aanwezig.

 

Glaspanelen bij entree van kantoor voorzien van belettering en sfeerfotoDe glaspanelen naast de entree zijn ook voorzien van een schitterende fotoprint. De ramen van de entree zijn voorzien van een luxe belettering.

Logo en diensten met glasfolie

Naast de sfeervolle privacy-folie in het kantoorpand hebben wij tevens bij de entree matglasfolie aangebracht, dit keer in combinatie met een opake folie. Uit de folie op het onderste raam zijn de diensten van het bedrijf gesneden, wat zorgt voor een professionele uitstraling van het bedrijf. Het bedrijfslogo en de naam van de firma worden op het raam erboven extra uitgelicht. Dat zorgt niet alleen voor een mooi strak effect, maar is tevens een perfecte manier om de huisstijl op subtiele wijze terug te laten komen.

 

Matglas folie met bedrijfsalogo in kleur en uitgesneden tekstenGlasfolie bij de entree voorzien van een mooi ingelegd logo en waarbij de diensten uit de matglasfolie zijn gesneden zorgt voor een luxe en duidelijke communicatie.

Wilt u ook raamfolie aan laten brengen?

Bent u onder de indruk van de uitstraling van de aangebrachte glasfolie bij dit bedrijf en wilt u ook graag glasfolie laten aanbrengen op de ramen van uw onderneming? Wij kunnen uw glazen wanden op veel verschillende manieren verfraaien. Met fotobeelden op glasfolie creëert u een verrassend effect op de wanden van uw vergaderruimtes. Uw logo’s of andere teksten kunt u laten drukken op onze glasfolie, maar er ook uit laten snijden, net wat u wenst. Onze oplossingen zijn eindeloos variabel.

Meer informatie over glasfolie

Wilt u meer weten over onze vele diensten op het gebied van interieur oplossingen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/