Glasfolie met print bij Fysiotherapie van der Donk

Voor Fysiotherapiepraktijk van der Donk uit Zaltbommel heeft DecoPartners een behandelkamer mogen voorzien van een fraaie decoratieve glasfolieprint. Door gebruik te maken van de beste foliesoorten in combinatie met de juiste printtechnieken creëer je een stuk privacy voor de klant en tegelijkertijd een duurzame en decoratieve eyecatcher.

Fotoprint op glasfolie

Om een mooie fotoafdruk te krijgen gebruiken wij een hoge kwaliteit melkglasfolie. Deze raamfolie laat zonlicht ongehindert door maar is daarbij niet transparant waardoor inkijk onmogelijk is. Door de kwalitatieve eigenschappen van onze melkglasfolie in combinatie met de gekozen printtechniek is de afdrukkwaliteit werkelijk fenomenaal! De kleuren van de glasfolieprint zijn helder en de afdruk is hagelscherp.

glasfolie met fotoprint 

Raamfolie met matte of glanzende uitstraling

In deze situatie is er gekozen om de glasfolie aan de binnenkant van de ramen te monteren. Door de subtiele spiegeling van de ramen ontstaat er een glanzend effect. Er kan anderzijds ook gekozen worden om de folie aan de buitenkant van de ramen te monteren. Doordat de melkglasfolie een matte uitstraling heeft ontstaat er een mat resultaat op het glas.

Wist u dat...

Wist u dat onze folies ook buiten toepasbaar zijn? De melkglasfolie is een duurzame polymere folie en wordt gedrukt met weerbestendige en UV-bestendige inkten voor een gegarandeerd lange levensduur en kleurechtheid! Ideaal voor als u op zoek bent naar meer privacy en tegelijkertijd een stuk reclame communictie of decoratie op uw kantoor of bedrijfspand.

melkglasfolie met fotoprint

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van fullcolor bedrukte glasfolie of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs met meer voorbeelden en samples.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/