Interieur wrapping en bestickering mobiel kantoor

Interieur wrapping is een ideale oplossing voor het verfraaien van een verwaarloosde of saaie muur. De ruimte waarin de muur zich bevindt wordt er direct een stuk sfeervoller van en u kunt helemaal zelf bepalen wat het uiterlijk ervan zal zijn. Voor een bloemenhandel in de buurt van Katwijk mochten wij de binnenzijde van een mobiel kantoor volledig renoveren door middel van interieur wrapping. We hebben deze opdracht uitgevoerd door het aanbrengen van frisse witte folie en toepasselijke bestickering. Het kantoor is volledig opgeknapt met deze folies en isolerende wandbekleding. Het resultaat is een geweldige metamorfose, want het kantoor ziet er weer als nieuw uit!

  

Een volledige interieur make-over met verbluffend effect

Interieur opknappen met naadloos fotobehang en XL deurstickers

De bloemenhandel waar het hier om gaat heeft dit mobiele kantoor al jarenlang in gebruik. Omdat er in al deze jaren veel in het kantoor is gerookt, is er op de wanden een enorme nicotine aanslag ontstaan. Daardoor zijn zowel de wanden als de plafonds knalgeel geworden, wat niet meer verholpen kon worden met eenvoudig schilderen of reinigen. Wij kregen daarom de opdracht om deze mobiele unit volledig op te knappen met dat waar wij goed in zijn. We pakten dit uitdagende project met beide handen aan en veranderden deze kale en verweerde ruimte in een fijne werkruimte met een verbluffend resultaat. Onze ontwerpers kozen daarbij voor een bijzondere aanpak, waar de klant meer dan tevreden mee is.

 

Oud en geel plafond wordt voorzien van een nieuwe frisse kleur met interieurfolie
Het oude gele metalen plafond wordt grondig gereinigd en in één laag voorzien van een nieuwe frisse witte kleur met interieurfolie

Ons ontwerpvoorstel voor wrapping en folie

De betreffende klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het kleur-behandelen van bloemen. Dat feit wilden onze ontwerpers graag terug laten komen in het ontwerp van de nieuwe inrichting en daardoor kozen wij niet voor enkel een witte interieur wrapping. De plafonds en deuren hebben we voorzien van een mooi fris wit uiterlijk, gecombineerd met de groene tinten van de huisstijl. Ook het logo van het bedrijf is meegenomen in het ontwerp. Boven de keuken en over een gehele wand inclusief deur brachten wij tevens bijzondere details aan in het interieur met prachtige uitvergrote foto’s van kleur-behandelde bloemen. Met deze Multitexpro isolerende wandbekleding ziet het kantoor er weer als nieuw uit en is het beter geïsoleerd in zowel zomer als winter.

 

Interieur wrap - doorlopende fotoprint over deur en wandHet nieuwe interieur design kan volledig over muren, deuren, ramen en zelf het plafond doorlopen zodat het één strak geheel vormt

De kosten van interieur wrapping

Wilt u graag weten wat het bestickeren van één of meerdere wanden kost? De prijzen van het wrappen van een muur of aantal muren is altijd maatwerk, daarom kunnen wij geen vaste prijzen noemen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan en laat onze specialisten berekenen wat de kosten zullen zijn voor het bestickeren van een unieke wand. Heeft u nog vragen over onze interieur wrapping? Neem dan contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee over het ontwerp van uw muren en berekenen een scherpe prijs voor een professionele wrapping en bestickering.

 

Wand en plafond bestickering - Interieur Restyle en Renovatie met interieurfolie en naadloos fotobehangMet interieurfolie en naadloos fotobehang wordt snel en zonder hoge verbouwingskosten een nieuw en fris interieur gecreëerd

 

Interieurfolie over wanden, plafond en deuren voor een geweldig mooie en snelle metamorfose van uw interieur zonder hoge verbouwingskostenInterieurfolie en naadloos fotobehang wordt geheel op maat gemaakt. Met ons nieuwe naadloos behang MultiTexPro kant zelfs over grove wanden met structuur een strak en egaal resultaat worden behaalt.

Vraag nu een offerte aan

Heeft u ook interesse in het laten wrappen van uw interieur met isolerende Multitexpro wandbekleding? Ook voor uw bedrijf staan wij direct klaar met een bijzonder ontwerp in een professionele uitvoering. Vraag direct een offerte aan!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/