Melkglas folie op glazen wanden bij ICTZ

De nieuwe locatie van ICTZ in Utrecht heeft een open uitstraling. Veel glazen wanden en een hoop ramen rondom zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Toch is een stukje privacy wel wenselijk, en ook aan de communicatie buiten moet gedacht worden. Met een ruime keuze aan folie mogelijkheden en vakkundige montage heeft Decopartners een mooie oplossing aangebracht in de vorm van melkglasfolie en deels zandstraalfolie.

raamfolie montage decopartners

Melkglasfolie voor meer privacy

Melkglasfolie wordt soms ook wel eens privacyfolie genoemd. Deze duurzame stickerfolie heeft als prettige eigenschap het licht mooi diffuus te verspreiden waardoor het raam een echt melkglas uitstraling krijgt. Doordat het licht goed door de folie heen komt blijft het ruimtelijk gevoel behouden. Tegelijkertijd kan men niet door de folie heen kijken door haar gematteerde uitstraling waardoor privacy gewaarborgd wordt.

melkglasfolie ictz

privacyfolie ictz

Zandstraalfolie voor zichtbaarheid

Wilt u wél de privacy blijven behouden, maar tegelijkertijd een duidelijke boodschap overbrengen? Dan is raamfolie met zandstraal effect hét product! Onze zandstraalfolie combineert de positieve eigenschappen van helderheid en uitmuntende lichtdoorlatendheid maar heeft door haar glinsterende zandstraal structuur tevens een duidelijk contrast op het raam. Hierdoor de folie bij uitstek geschikt voor het overbengen van uw reclame of huisstijl.

raamfolie zandstraal ictz

 

Door uw boodschap of bedrijfslogo uit de folie te laten snijden ontstaat er een mooi duidelijk contrast op het raam waardoor deze goed op zal vallen. Tegelijkertijd blijft het aanzicht wel mooi rustig en neutraal.

raamfolie met zandstraaleffect ictz

 

Bij ICTZ heeft men gekozen voor deze manier van raambelettering waardoor het aanzicht een luxe uitstraling krijgt.

zandstraalfolie ictz

 

Op zoek naar raamfolie voor uw bedrijfsruimte of kantoor?

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier van raamfolie voor uw bedrijf of kantoor, of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/