Melkglas raamfolie met fotoprint en belettering

Voor Breinstein uit Rotterdam hebben wij een aantal ramen mogen voorzien van melkglasfolie, of ook wel privacyfolie genoemd. Het mooie van deze matglasfolie is dat het zich goed laat bedrukken met bijvoorbeeld schitterende foto's waardoor het kantoor niet alleen meer privacy, maar ook meer sfeer krijgt.

 melkglasfolie met fotoprint rotterdam

Matglas raamfolie op kantoor

Matglasfolie wordt veel toegepast in een moderne kantooromgeving. De folie zorgt ervoor dat er veel licht naar binnen kan komen terwijl het voldoende privacy geeft zodat u ongehinderd kunt werken of vergaderen. Matglasfolie is van zichzelf melkachtig wit van kleur maar laat zich door de polymere eigenschappen uitstekend bedrukken met logo's, teksen of foto's waardoor uw kantoor niet alleen meer privacy krijgt maar bovendien ook een schitterende uitstraling wat perfect aansluit bij uw wensen of interieur.

privacyfolie met fotoprint rotterdam

Matglas met foto, tekst of logo

Naast dat wij de raamfolie kunnen bedrukken met prachtige designs of foto's is het ook mogelijk de logo's of teksten los op de folies te monteren. Door gebruik te maken van een opake folie ontstaat er een schitterend contrast tussen de lichtdoorlatende melkglasfolie en de bedrijfslogo's.

raamfolie met fotoprint en belettering

Raamfolie design op maat

Op onze ontwerpafdeling maken wij de mooiste designs, helemaal afgestemd op uw wensen of interieur. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen zelf een design aan te leveren.

Bent u ook op zoek naar een zowel decoratieve als functionele aankleding van uw bedrijf of kantoor? Neem gerust contact op. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden van Interieur Graphics of Reclame belettering.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/