Muurbestickering en raamfolie in contouren bij steunpunt Noord-Holland

Voor het steunpunt van de provincie Noord-Holland heeft DecoPartners i.o.v. Bouwbedrijf Nobel ditmaal de wanden en de beglazing mogen voorzien van een toepasselijk patroon. Gedrukt en gesneden uit speciale muurfolie en etched glass raamfolie heeft het interieur zo een opvallende finishing touch gekregen.

 

muurbestickering met patroon

In kleur gedrukt en contour gesneden stickerfolie welke perfect hecht op deuren en muren

Muurbestickering met patroon

Het steunpunt in Heerhugowaard waakt o.a. over de kwaliteit het het wegdek in de provincie. Om het interieur een toepasselijk tintje te geven heeft men bedacht dat er een compleet bandenspoor over de muren en deuren heen aangebracht moest worden. Dit kan worden gedaan door hetgeen uit sjabloonfolie te snijden en vervolgens alles voorzichtig in te schilderen. Een snellere en veiligere manier is door gebruik te maken van een zeer sterk klevende muurfolie welke in elke gewenste kleur kan worden gedrukt en contour kan worden gesneden.

 

sterk plakkende muursticker contour gesneden

De muurfolie wordt middels verhitting en druk op de muur aangebracht voor een optimale hechting waarna deze de strucuut van de ondergrond aanneemt.

 

muursticker uitgesneden in contour patroon

Raamfolie in patroon contour gesneden

Het idee om de ruimten een open en transparante uitstraling te geven heeft geresulteerd in veel raampartijen. De ruimten krijgen zo veel licht maar hebben als enige nadeel dat men snel tegen het glas aan kan lopen. Om dit probleem te voorkomen en als extra toevoeging aan het interieur zijn ook de ramen voorzien van een contour gesneden bandenspoor. Contour gesneden uit een lichtdoorlatende raamfolie met zandstraal-effect (etched glass folie) is het resultaat zowel subtiel als opvallend.

 

contour gesneden raamfolie met zandstraaleffect Speciale etched-glass raamfolie contour gesneden in een bandenspoor patroon.

Door de microscopisch kleine zilverpareltjes in de raamfolie wordt het contrast vergroot zodra er licht op de folie valt. Hierdoor lijkt het alsof het glas gezandstraald is met het desbetreffende patroon. Uiteraard is nagenoeg ieder idee mogelijk met deze folie waardoor het een ideaal product is om beglazing, met name glazen wanden, te voorzien van een patroon, tekst, bedrijfslogo of gewoon om privacy doeleinden.

 

glasbestickering met bandenspoor patroon contourOp de plekken waar het licht op het glas valt contrasteerd de zandstraalfolie perfect voor een zowel subtiel als een opvallend resultaat.

Ramen voorzien van matglas folie

Op plekken waar de ramen volledig ondoorzichtig gemaakt moeten worden maar de lichtinval wel behouden dient te blijven is melkglasfolie een perfecte oplossing! Deze speciale raamfolie geeft het glas een echt matglas uitstraling waardoor het privacy-verhogend werkt en het licht ongehinderd naar binnen kan komen.

 

melkglasfolie raamfolie met matglas uitstralingAlle ramen worden voorzien van duurzame melkglasfolie voor een optimale lichtdoorlatendheid en privacy

Naast dat melkglasfolie (soms ook wel matglasfolie genoemd) neutraal kan worden aangebracht is het ook mogelijk de folie te bedrukken met ieder gewenst patroon, tekst of afbeeldingen. De mogelijkheden van deze prachtige raamfolie zijn onbegrensd.

 

Bent u opzoek naar een totaaloplossing voor interieur bestickering of raamfolie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/