Naadloze Fotowand gemonteerd in Almere

Dit maal hebben wij voor een klant uit Almere een enorme fotowand mogen monteren. Deze enorme fotowand van meer dan 13 meter lang hebben wij naadloos uit één stuk geproduceerd en gemonteerd op hun kantoor.

 

Fotowand zonder naden uit één stuk

Een fotowand naadloos uit één stuk heeft vele voordelen tegenover traditioneel fotobehang. Een groot voordeel is natuurlijk dat er geen naden zijn. Je hebt hierdoor nooit een passingsprobleem of verschil in aansluiting. De fotowand oogt hierdoor superstrak en straalt rust uit. Bovendien zijn de materialen waarmee wij werken enorm sterk, krasvast, vuilafstotend, eenvoudig reinigbaar en B1 brandklasse gecertificeerd. Door al deze voordelen wordt ons naadloos behang veelal toegepast op plaatsen waar strenge eisen worden gesteld aan de duurzaamheid en kwaliteit van het behangmateriaal zoals in ziekenhuizen, horeca, scholen, kantoren en hotels.

 naadloos behang laten monteren op kantoor
Montage van naadloos fotobehang

Airtex behang

Het meest populaire naadloze behangmateriaal is veruit Airtex. Dit type materiaal heeft als grote voordeel dat het is voorzien van een lichtgrijze backing (rug) waardoor kleurverschillen op de muur niet zichtbaar zullen zijn door het behang, en kunnen wij de wandbekleding drukken tot maximaal 460cm hoog en 45 meter lang!!

naadloos behang kantoor almere

Uiteraard maken wij alle fotowanden en muurbekleding netjes op maat en houden wij rekening met de wensen van de klant. Zo ook voor deze klant uit Almere, waarbij de behele wand moest worden voorzien van een prachtige fotoprint. Maar een fotowand kan ook bijvoorbeeld doorlopen over deuren, ramen of andere objecten. Daarvoor maken wij dan gebruik van andere materialen zoals zelfklevend vinyl of raamfolies, waardoor de foto optisch één geheel vormt.

 naadloos fotobehang kantoor almere
Het resultaat van de naadloze muurfoto

Naadloos fotobehang betaalbaar op maat gemaakt

Naast het Airtex fotobehang kunnen wij ook drukken op andere soorten wandbekleding. Voor ieder budget hebben wij wel een passend behangproduct. Bent u ook opzoek naar een mooie naadloze muurprint / muurfoto, of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van naadloos fotobehang of de prijs daarvan? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere interieurproduct!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/