Nieuw design liftschacht PI Nieuwegein

Als professioneel bedrijf in interieur prints, raamfolies en reclame belettering maken veel bedrijven en instanties graag gebruik van ons ruime aanbod in raamfolie, deurstickers, muurstickers, sjablonen en andere interieur prints. We hebben reeds het interieur van vele ziekenhuizen, kantoren, fabrieken, musea, verzorgingshuizen en winkelpanden verzorgd. Sinds deze maand mogen we ook de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein tot onze klanten rekenen.

 

Speciaal ontwerp voor een bijzondere klant

Omdat wij beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen wij onze folies, ons behang en onze stickers en sjablonen zelf ontwerpen. Juist dat maakt onze decoratieve prints uniek. Omdat al onze producten volledig op maat gemaakt kunnen worden en zorgvuldig worden geproduceerd staan we altijd garant voor een perfecte kwaliteit. Daarmee bereiken wij vele organisaties. Ook PI Nieuwegein heeft ons professionele aanbod gevonden en ons gevraagd een creatieve oplossing te bedenken voor een complete glazen liftschacht in een bijzonder pand.

 

liftschacht met bestickeringDe glazen liftschacht is volledig voorzien van melkglasfolie waarop een bedrukking is aangebracht

 

liftschacht zonder bestickeringZonder de melkglasfolie was de liftschacht lastig schoon te houden. Vuil en stof was erg lastig te verwijderen in een liftschacht. Door de melkglasf folie krijgt de lift niet alleen een mooie symbolische aankleding het is tevens een stuk praktischer

 

Melkglas raamfolie, de ideale decoratie

 

Wij hebben een oplossing aangedragen in de vorm van melkglasfolie. Als deze folie op glas is aangebracht vormt het een elegante scheidingswand die ook decoratief kan worden gebruikt. Zo kunnen wij in melkglasfolie een afbeelding, logo of tekst aanbrengen in iedere denkbare maat en vorm. Het oppervlak van melkglasfolie is voelbaar mat en egaal wit. Het heeft een prettig aandoend uiterlijk en is zeer efficiënt in gebruik. Deze bijzondere folie is ideaal wanneer er sprake is van ongewenste inkijk, omdat melkglasfolie niet doorzichtig is. Toch laat deze folie wel licht door en van dichtbij ook contouren en kleuren, waardoor het een ruimte niet volledig afsluit.

 

bestickering liftschacht
Melkglasfolie laat uitstekend perfect door maar is niet transparant waardoor het vaak ook privacyfolie wordt genoemd 

Nieuwe styling inclusief bedrukking

 

Voor de Penitentiaire Inrichting Nieuwegein kozen wij voor een bedrukte variant van het op maat gesneden melkglas. Op ieder raam dat werd voorzien van deze raamfolie is het woord “nieuw” gedrukt, steeds in een ander taal. Deze vele taalvarianten van het woord “nieuw” slaan uiteraard op de stad Nieuwegein, waar deze PI gevestigd is. Daardoor krijgt de liftschacht een complete nieuwe styling die direct impact heeft op het gehele interieur. De folie is vakkundig aangebracht door onze monteurs, tot volle tevredenheid van onze klant. Het resultaat is verbluffend mooi en bijzonder praktisch.

 

bestickering lift

Met melkglasfolie ziet de lift er totaal anders uit! De folie kan met nagenoeg alles bedrukt worden. Of het nu teksten of logo's zijn, of prachtig mooie foto's, de mogelijkheden zijn nagenoeg grenzeloos!

Wilt u meer weten?

Wilt u ook het interieur van uw bedrijf laten restylen en een folie van melkglas op uw ramen laten aanbrengen met een gepersonaliseerde print? In onze ontwerpstudio ontwerpen wij graag een mooi design, volledig op maat. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

raamstickers liftschacht

 

Uiteraard kunt u ook direct geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Breng ons op de hoogte van uw wensen en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/