One Way Vision raambestickering voor Thuisbezorgd.nl

Voor een Thuisbezorgd.nl filiaal uit Groningen heeft Decopartners de ramen voorzien van One Way Vision stickers. Door gebruik van deze speciaal geperforeerde stickerfolie kun je toch door middel van foto's, teksten en logo's op de ramen jouw bedrijf kenbaar maken aan het publiek, terwijl het aan de andere kant geen belemmering van het zicht vormt.

 one way vision raamstickers thuisbezorgd nl

Raambestickering zonder belemmering van zicht

Het nieuwe filiaal van Thuisbezorgd.nl in Grongingen heeft veel ramen. Hierdoor ontstaat er binnen een prettige werksfeer doordat er veel natuurlijk daglicht naar binnen komt. De wens van deze klant was dan ook om dit zoveel mogelijk te laten behouden. Door gebruik te maken van OneWay-Vision folie wordt deze wens mogelijk gemaakt.

 

raambestickering onewayvision

Door de speciale structuur van de One Way Vision stickerfolie is de opdruk van buiten goed te zien!

 

onewayvision van binnenuit gezien

Van binnenuit gezien vormt One Way Vision geen belemmering voor het zicht...

 

Doordat de stickerfolie voor 40% is geperforeerd is het mogelijk dat er veel licht door naar binnen blijft komen. Doordat dit materiaal tevens is voorzien van een speciale zwarte kleeflaag vormt de stickerfolie vanuit de binnenkant gezien geen belemmering voor het zicht. Door de witte laag waarop geprint wordt is aan de buitenkant van het raam wel duidelijk de folie en/of de opdruk te zien.

One Way Vision raamstickers voor meer privacy

Doordat er van buitenaf gezien moeilijk doorheen gekeken kan worden wordt dit materiaal ook vaak gebruikt om meer privacy te creëren. Belangrijk daarbij is wel dat de bedrukking niet te donker moet zijn em dat het buiten lichter moet zijn dan binnen. Anders zal de One Way Vision raamsticker zijn werking (deels) verliezen waardoor je toch iets makkelijker naar binnen kunt kijken.

onewayvison

Meer informatie over raambestickering

Bent u op zoek naar een raambestickering welke goed te zien moet zijn maar geen belemmering vormt voor de mensen binnen? Wij helpen u graag mee. Naast onze duurzame oneway-vision bestickering beschikken wij ook over een voordelige removable oneway-vision folie. Ideaal voor tijdelijk gebruik!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van One Way Vision bestickering of voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/