Raambestickering Hapje-Drankje Nieuwegein

Voor de spiksplinternieuwe kookstudio "Hapje Drankje", de hotspot op het gebied van koken, proeven en leren gelegen naast PLUS van Loon in Nieuwegein, heeft DecoPartners de raambelettering mogen ontwerpen en bestickeren.

 Raambestickering Nieuwegein

Vandaag een thuiswedstrijd; Hapje Drankje, de splinternieuwe Kookstudio van PLUS van Loon mochten wij voorzien van een mooie opvallende raambestickering. En ook de tegelwanden in de studio zelf konden wel een herkenbaar decoratief logotje gebruiken.

productie stickers en folies

 

Voor de tegelwanden hebben wij gebruik gemaakt van een speciale folie. Deze folie (of grofweg stickermateriaal) is voorzien van een extreem sterke kleefkracht, waardoor het mogelijk is om deze ook op moeilijke en ruwe ondergronden te monteren. Door de folie ook nog eens te voorzien van een duurzame beschermlaag gaat deze jarenlang mee en is de folie eenvoudig te reinigen.

tegels bestickeren hapjedrankje nieuwegein

 

Na de montage wordt de folie voorzichtig verwarmt waardoor deze zacht en spoepel wordt en in de voegen gewreven. Door de extreem sterke kleefkracht van de folies hecht deze prima op de voegen waardoor vuil en vet geen kans krijgen.

bestikering tegels en voeg

 

Ontwerp en bestickering

Uiteraard moet de kookstudio in Nieuwegein ook nog een herkenbare en aantrekkelijk uiterlijk aan de buitenkant krijgen. Daarvoor hebben wij zowel het ontwerp als de bestickering mogen uitvoeren.

resultaat bestickering hapje drankje nieuwegein

 

Doordat wij uitsluitend folies en stickermateriaal van gerenommeerde merken gebruiken en deze bedrukken met de laatste printtechnieken kunnen wij een duurzaam en kwalitatief resultaat garanderen. De folies krimpen en verkleuren niet en hebben een zeer lange levensduur waardoor de bestickering haar jonge en luxe uiterlijk blijft behouden.

bestickering hapjedrankje nieuwegein

In combinatie van gedeeltelijk beplakte ramen met privacyfolie aan de binnenzijde blijft het aanzicht open en transparant maar tegelijkertijd geen inkijk meer hebt.

 

Raambestickering in Nieuwegein nodig?

Wilt u meer informatie over raambestickeringen of raambelettering, of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/