Raamfolie en fotowanden bij SVH

Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) heeft ons gevraagd het interieur van het kantoor in Zoetermeer te verfraaien met fotowanden en raamfolie. Het verzoek was de uitstraling van de wanden rustig te houden en deze op een subtiele manier te voorzien van een passend design. De kleursamenstelling van het nieuwe design diende overeen te komen met de gebruikte kleuren in het huidige interieur.

Ons ontwerpvoorstel - het design

Na het bespreken van de wensen van de klant ten aanzien van het nieuwe interieur zijn we direct aan de slag gegaan. Afmetingen van de wanden en ramen werden opgenomen, de huidige kleuren werden zorgvuldig vastgelegd en er werden foto’s gemaakt van het huidige interieur. Met deze gegevens hadden we genoeg informatie verzameld om een passend ontwerpvoorstel te maken voor deze klant. Om ons designvoorstel beter te visualiseren hebben wij ons ontwerp gephotoshopt in de foto’s van de huidige kantoor opstelling. Daardoor krijgt de klant direct een goede indruk van het eindresultaat.

 

kleuren opnemen voor ontwerpvoorstelDe huidige kleurstelling van het interieur wordt zorgvuldig bepaald. Aan de hand hiervan wordt het definitieve design ontworpen en wordt uiteindelijk de naadloze wandbekleding en raamfolie geproduceerd. Door de juiste kleuren te gebruiken vormt het nieuwe design één geheel met het bestaande interieur

 

De lijntekeningen en subtiele kleurarceringen in ons ontwerp matchen met de kleuren van het bestaande interieur. Daardoor voldoet ons ontwerpvoorstel voor de wandbekleding en de raamfolie aan de wensen van de klant. Na goedkeuring van ons ontwerpvoorstel zetten wij onze machines aan het werk en worden de fotowanden en raamfolies in productie genomen.

Wandbekleding uit één stuk

Onze wandbekleding wordt uit één stuk geproduceerd en aangebracht. Daardoor heeft de wandbekleding geen naden of overlappingen. Dat komt niet alleen het aanzicht van de wandbekleding ten goede, maar ook de duurzaamheid van de wand.

wandbekleding naadloos aanbrengenDe wanden worden zorgvuldig voorzien van speciale watergedragen lijm waarna de wandbekleding uit één stuk wordt aangebracht.

 

naadloos bedrukte wandbekleding op kantoor

 

Voor het aanbrengen van de wandbekleding behandelen we de wanden - indien nodig - eerst voor met een speciale primer. Daarna smeren we de wand zelf stukje bij beetje in met een speciale wandlijm en brengen we vervolgens de wandbekleding aan. Omdat onze standaard lijm een wandlijm op waterbasis is, is de droogtijd ervan relatief kort. Daarom dient het aanbrengen ervan zorgvuldig en in kleinere stappen plaats te vinden. Zodra de wandbekleding in zijn geheel is aangebracht duurt het nog ongeveer vierentwintig uur voordat de lijm volledig is uitgehard.

naadloos fotobehang kantoor

fotobehang naadloos kantoor 

Folie op glazen wanden

Moderne kantoren beschikken steeds vaker over werkkamers en vergaderruimtes met glazen wanden. Dat is erg mooi natuurlijk en het zorgt ook voor een ruimtelijk effect, maar een glazen wand is niet altijd even praktisch. Ook de werkkamers en vergaderzalen bij SVH zijn voorzien van een glazen pui. Het gevaar bestaat daarbij dat mensen snel tegen een glazen deur of pui aanlopen omdat die niet goed opvalt. Bovendien is er met een glazen wand geen enkele sprake van privacy, wat in sommige gevallen wel belangrijk kan zijn. Onze duurzame melkglasfolie biedt daarin uitkomst.

 

aanbrengen raamfolie kantoorDeurklinken worden gedemonteerd en ramen worden grondig gereinigd en ontvet alvorens de raamfolie kan worden aangebracht.

 

Melkglasfolie geeft het glas, zoals de naam al zegt, een melkglas-uitstraling. De folie is translucent, wat inhoudt dat de aangebrachte folie op een perfecte manier licht doorlaat. Dat komt ten goede aan het ruimtelijke gevoel in een ruimte. Deze folie kan in ieder gewenst formaat worden geproduceerd en gesneden. Deze melkglasfolie kan eveneens worden voorzien van een opdruk of een uitgesneden vorm of patroon. Bij SVH is gekozen voor melkglasfolie van zestig centimeter hoog met een neutrale uitstraling. Deze folie is op ooghoogte op de glaswand aangebracht.

 

melkglasfolie op kantoor

raamfolie glazen kantoorwanden en vergaderruimte

Glasheldere raamfolie

Omdat niet alle wanden bij SVH groot genoeg zijn om te worden voorzien van onze design wandbekleding is er voor gekozen om ook de glazen wand van een grote vergaderzaal te bekleden. Door gebruik te maken van glasheldere raamfolie lijkt de lijntekening rechtstreeks op het glas gedrukt te zijn. Deze glasheldere folie is flinterdun en moet daarom zorgvuldig worden aangebracht.

 

glasheldere raamfolie aanbrengenVoordat de glasheldere folie kan worden aangebracht worden de ramen grondig gereinigd en ontvet.

 

Na het aanbrengen van de glasheldere raamfolie op de glaswand wordt eveneens een strook melkglasfolie aangebracht. Hiermee sluit deze mooie glaswand aan bij de rest van het interieur en is dit interieur project afgerond.

 

glasheldere raamfolie op kantoor

heldere raamprint op glas 

print op glas

Meer informatie

Wilt u het interieur van uw bedrijf ook graag laten voorzien van een design fotowand en raamfolie? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies of informatie over onze interieur oplossingen en graphics.

 

raamfolie en fotowanden op kantoor

 

%MCEPASTEBIN%

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/