Restyling kantoorwanden met muurfolie en kunststof 3D letters

Voor een verzekeraar in het midden van Nederland hebben wij de kantoorruimten mogen voorzien van een nieuwe frisse look. De witte wanden kregen een eigen kleur. Daarop werden met letters diverse quotes en logo’s aangebracht.

Restylen op maat

De wanden van het kantoorcomplex van deze verzekeraar waren weinig opvallend en boden niet veel inspiratie voor werknemers en gasten. Omdat een levendige en opvallende werkomgeving altijd motiveert is ons gevraagd de wanden op een bijzondere wijze aan te kleden. Nadat wij de wanden stuk voor stuk hadden voorzien van een sterke muurfolie in nieuwe frisse kleur werd de uitstraling direct al een stuk beter. De aansprekende quotes en bijbehorende logo’s die we daarna mochten aanbrengen maakten de ruimtes helemaal af. Voor de quotes gebruikten we luxe 8mm dikke kunststof letters van een bijzonder sterke kwaliteit. Zo veranderden de ietwat saaie werkkamers direct in levendige ruimtes die uitnodigen om flink aan de slag te gaan.

Uit hoogglans acrylaat gelaserd 3D logo en tekst op wand verlijmdDe 3D logo's en letters worden rechtstreeks op de wand verlijmd, waarbij de grove structuur van de muur geen belemmering vormt.

Muurfolie maakt het verschil

Saaie wanden hebben uiteraard niet veel uitstraling. Met een goede muurfolie geven wij een weinig inspirerende werkruimte direct een geheel nieuwe look en feel. Muurfolie is een ideaal alternatief voor het laten schilderen van een wand. De folie wordt direct bevestigd op de reeds aanwezige ondergrond. Muurfolie is eenvoudig en handig te verwerken. Het is erg licht in gewicht en zelfklevend en daarmee past het op ieder oppervlak. Als wij folie op uw muur aanbrengen doen wij dat uiteraard zonder luchtbubbels. De folie is daarnaast krasbestendig en ook vuil, vocht of hitte heeft geen invloed op de folie. Daardoor is uw folie-wand erg eenvoudig te onderhouden. Muurfolie heeft een erg lange levensduur en is milieuvriendelijk. Een uitstekende keuze dus, ook voor uw bedrijf!

Blauw gewrapte muur met muurfolie waarop een witte quote is aangebracht met folielettersDe standaard witte wanden worden in de huisstijlkleur gewrapt en voorzien van belettering. Wrappen van wanden is sneller en voordeliger dan het traditioneel schilderen.

3D logo’s en letters, ideaal voor uw bedrijf

Kunststof letters in een 3D uitvoering laten aanbrengen op wanden in een kantoorruimte is een stijlvolle manier van signing. Natuurlijk hoeft een bedrijf niet per se te kiezen voor quotes op de muur, zoals deze verzekeraar hier heeft gedaan. Signing met 3D letters kan ook worden ingezet voor het benadrukken van de namen van ruimtes of bijvoorbeeld voor het benadrukken van een bedrijfsnaam. De letters kunnen zeer opvallend worden aangebracht door te kiezen voor een in het oog springende kleur. Maar u kunt er ook voor kiezen ze volledig te integreren in een huisstijl zodat ze minder opvallend aanwezig zijn. Ook 3D logo’s zijn in alle mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar, in elke denkbare kleur. Wij maken al onze belettering op maat en voldoen aan iedere wens.

3D letters en logo op de muur is een subtiele manier om het interieur aan te kleden3D letters en logo's zijn een subtiele en trendy manier om de wanden in een kantooromgeving aan te kleden waarin veel mogelijk is.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van interieur styling? Wij voorzien ook in uw kantoor of bedrijfsruimte de wanden van een logo, bedrijfsnaam of tekst met 3D belettering. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarvoor willen wij graag weten om hoeveel wanden het gaat, wat de maat daarvan is en welke belettering u wenst. Laat ons de bijzonderheden weten en u ontvangt zeer snel een offerte op maat

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/