Wrap je badkamer met op maat gemaakte tegelfolie

print-op-badkamermuur

Oude badkamer, klein budget, iets aparts of toch liever een interieur op maat? Decopartners heeft ditmaal weer een leuke particuliere opdracht mogen uitvoeren; een volledige badkamer wrap!

Badkamer tegels wrappen met bedrukte folie

Een particuliere klant uit de regio Utrecht heeft ons benadert met de vraag of wij iets wisten voor haar oude badkamer. Wat dacht je van tegelfolie? Met deze speciale en vervormbare folie worden de tegels én de voegen volledig ingepakt waardoor de gehele badkamer een compleet nieuw uiterlijk krijgt. Zonder hakken, breken, stucen en tegelen, snel voordelig en schoon!

oude smerige tegelvoegenDe voegen van deze badkamer waren aangetast en het geheel kon wel een complete make-over gebruiken!

Ontwerpvoorstel in 3D

De afmetingen in de badkamer worden opgenomen en samen met de klant worden de wensen besproken. Op basis van deze gegevens gaat Decopartners aan de slag! Er wordt een schetsvoorstel gemaakt in 3D zodat de verhoudingen goed zichtbaar zijn. Zodra er een keuze is gemaakt wordt het ontwerpvoorstel verder uitgewerkt. Nadat de klant akkoord is met het voorstel worden de folies geproduceerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een kleurvaste bedrukking en duurzame folies. Deze speciale folie is vervormbaar en neemt bij montage de vorm van de voeg aan waardoor het het lijkt alsof er rechtstreeks op de muur is gedrukt.

 

badkamer 3d ontwerp3D schetsvoorstel zodat de verhoudingen van de bedrukking goed zichtbaar worden

Geen smerige tegel voegen meer met badkamerfolie

De badkamer wordt leeggehaald en de tegels en voegen worden goed gereinigd. Daarna wordt de folie zorgvuldig aangebracht. Met behulp van locatie verhitting wordt de folie in de voegen gedrukt waardoor de gehele badkamer ingepakt wordt. Door het wrappen van de muur en voeg voorkom je later wederom nare aanslag en schimmelvorming. Immers kan het water nu niet meer in de voegen dringen!

 

gewrapte badkamervoegHier is goed te zien dat de vuile voegen (rechts) volledig verdwijnen na het wrappen van de muur met badkamerfolie (links)

Wandbedrukking in de badkamer is nagenoeg onderhoudsvrij

In deze badkamer is er gekozen voor een heel subtiel houtnerf patroon wat voor rust en een ruimtelijk effect zorgt in combinatie met een prachtige subtiele fotowand in de douche. Hierdoor verandert de sfeer van de badkamer in een oogwenk en krijgt het de entourage van een echt wellness resort.

 

aanbrengen folie met print in badkamerFolie wordt zorgvuldig aangebracht over de bestaande tegelmuur van de badkamer

 

De muurfolie wordt na bedrukking voorzien van een matte (of indien gewenst glanzende) beschermlaag waardoor de bedrukking 100% kleur- en watervast is! Na de montage worden de randen goed afgekit voor een volledig waterafstotend geheel.

 

badkamerfolie tegelfolie muurfolie print op muur decopartners

 

wrap je badkamer

Meer informatie over tegelfolie of muurfolie?

Oude tegels of complete bakstenen muren, voor iedere ondergrond heeft Decopartners wel een bedrukbare folie. Daarop kan nagenoeg ieder idee, ontwerpvoorstel of afbeelding gedrukt worden waarmee de complete muur wordt ingepakt (gewrapt). Dit is niet alleen mooi maar kan bovendien ook praktisch zijn. Zo voorkom je bijvoorbeeld schimmelvorming in tegelvoegen.

 

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie over prijzen en/of mogelijkheden van onze vinylfolies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag uw ideëen te verwezelijken!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/