XXL Fotowanden voor BOLAND

In opdracht van Studio Blikvanger heeft DecoPartners een aantal zeer grote fotowanden mogen produceren en monteren bij BOLAND B.V. Een enorm leuk en creatief project waarbij de gehele entree in een Gouden Eeuw-stijl wordt gebracht en het interieur van de rokers-ruimte volledig in Wild West stijl.

 XL Behangpanelen op maat

Voor de entree van het gebouw is gekozen om een enorme afdruk van een oud schilderij in een drieluik. Daarvoor hebben wij de highres bestanden van het desbtreffende kunstwerk opgevraagd en op zeer hoge resolutie afgedrukt op een duurzaam en naadloos behang.

behangpanelen

 

detail naadloos behang

Door de hoge resolutie blijven zelfs de kleinste details goed zichtbaar en zijn de kleuren zeer realistisch

 

Dit naadloos behang is gemaakt van een polyester doek met een speciale brandvetragende coating. Hierdoor is wandbekleding niet alleen oersterk en degelijk, maar bovendien ook veilig! Na de montage van de behangpanelen wordt er een mooie sierlijst omheen aangebracht. Hierdoor krijgt het een echte klassieke uitstraling.

xl fotobehang naadloos

 

Ook aan de deuren is gedacht. Zo hebben wij de deur bij de behangpanelen voorzien van een fraaie deursticker met een fotoprint van een oude houten deur. De deursticker wordt natuurlijk netjes voorzien van een matte beschermlaag en vakkundig aangebracht.

resultaat interieur met naadloos behang 

Fotobehang op kantoor

Fotobehang wordt wel vaker toegepast op kantoren, maar bij dit project wordt het vervolgens ook nog eens afgemaakt met bijpassende deurstickers en een gerestyled interieur. De rokersruimte wordt bijvoorbeeld volledig in WildWest-stijl gedacht door een op maat gemaakt fotobehang met Western print.

fotobehang en deurstickers op maat

Ook hier hebben wij een bijpassende deurbestickering aangebracht. Zo hebben wij het beeld van het behang op de deurfolie "door laten lopen" en daarop twee klapdeurtjes gephotoshopt. Het is net of je door de klapdeurtjes nu in een WildWest avontuur terecht komt!

 

interieur restyle met fotobehang op maat

 

behangprint op maat

Naadloos behang

Naadloos behang wordt veel toegepast. Niet alleen geeft het een superstrak en perfect resultaat, het is bovendien oersterk, degelijk en veilig. Het materiaal heeft dus vele voordelen en kan tot 4,5 meter hoog en 45 meter breed uit één stuk worden geproduceerd en gemonteerd.

naadloos fotobehang op maat

Ook aan het trappenhuis is gedacht. Een mooi stuk naadloos fotobehang met kleurige snoepjes...

Bent u ook opzoek naar naadloze wandbekleding en/of deurbestickering voor uw interieur of bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/