Zonwerende raamfolie bij drukkerij HaboDaCosta

Voor drukkerij HaboDaCosta uit Vianen heeft DecoPartners dit keer de werkplekken mogen voorzien van een speciale warmtewerende raamfolie. Door gebruik te maken van deze, van buitenaf spiegelende raamfolie wordt de werkomgeving een stuk aangenamer wat de productiviteit uiteraard ten goede komt!

 

Zonwerende folie voor kantoor

De zonwerende folie is een betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld dure zonneschermen of rolluiken. Bovendien kan men zonder last te hebben van warmte of felle zonnestralen gewoon naar buiten blijven kijken. De folie is flinterdun en wordt vakkundig door ons op locatie gemonteerd. De folie heeft een glasheldere structuur waardoor het niet op zal vallen dat er folie op de ramen zit.

 

zonwerende raamfolie

Er komt veel zonlicht door de ramen bij de werkplekken. Dit is storend en zorgen voor een oververhitte werkplek op kantoor.

Warmte absorptie tot wel 80%

Voor ieder raam is er wel een geschikte raamfolie. Maar niet iedere folie kan op elk raam. Zo is de keuze voor hoog rendementsglas, ook wel HR++ glas genaamd, een stuk beperkter. Uiteraard is er voor dit type glas wel een geschikte zonwerende raamfolie.

 

effect van zonwerende raamfolie

Het raam links is voorzien van zonwerende raamfolie. Het effect is direct zichbaar en vooral merkbaar!

Spiegelende raamfolie

Zonwerende raamfolie komt in verschillende gradaties, kleuren en tinten. Zo absorberende de donkergetinte raamfolies veel warmte terwijl spiegelende raamfolie het zonlicht juist weerkaatst. Naast de praktische overweging is er natuurlijk nog een persoonlijke voorkeur als het gaat om uitstraling. Bij HaboDaCosta heeft men gekozen voor de spiegelende raamfolie. Zo is het glas van buitenaf spiegelend waardoor er overdag niet of nauwelijks naar binnen gekeken kan worden, terwijl het raam van binnenuit gezien slechts een donkere tint krijgt. Door de spiegelende functie kan de folie tot wel 99% van de UV straling reflecteren.

 

zonwerende spiegelende raamfolie

De spiegelende raamfolie reflecteerd tot wel 99% van de schadelijke UV straling, wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

Zonwerende raamfolie op maat

Bent u op zoek naar zonwerende raamfolie? Aan de hand van voorbeelden en samples kunnen wij bij u op locatie bekijken welke folie voor uw situatie het meest geschikt is. Uiteraard wordt alles secuur ingemeten waarna wij u snel zullen voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/