Deurstickers en interieur wrapping voor ouderen met dementie

Deurstickers voor ouderen met dementie zijn een geweldige manier om bewoners van een woon- of zorgcentrum te ondersteunen in hun oriëntatie en gevoel van rust. Ook interieurwrapping of het bestickeren van overige deuren, wanden of liften heeft een goede invloed op het gevoelsleven van dementerende ouderen. Het wrappen van deuren, muren of liften zorgt bovendien voor een prettige woonsfeer.

Lift wrapping verzorgingshuis - bestickering van lift en wanden

Metamorfose van een verzorgingshuis

Het verzorgingshuis waar wij de leefruimte mochten voorzien van een fraaie bestickering onderging door ons toedoen een complete metamorfose. Op een aantal afdelingen werden niet alleen de voordeuren bestickerd, maar ook de wanden kregen een mooi natuurlijk thema en zijn nu een ware beleving. De liften zijn door de bestickering niet meer duidelijk aanwezig voor de dementerende bewoners. Op deze manier zullen deze minder snel geneigd zijn hier langdurig op bezoek te wachten, wat meer rust geeft. Een oude stalen brandwerende kast hebben we vakkundig omgetoverd tot een gezellige boekenkast waarin spelletjes en boeken liggen van de bewoners. Al met al een bijzondere uitstraling en een prettige sfeer.

 

interieurwrapping van ramen, deuren en liften in een verzorgingshuisDe lift, wanden en ramen zijn voorzien van een prachtig bos thema wat voor rust op de afdeling zorgt

Deurstickers voor dementerende ouderen

Deurstickers zijn een ideale oplossing voor verzorgingshuizen die rust en een betere oriëntatie willen bewerkstelligen voor bewoners. Omdat dementerenden veel baat hebben bij visuele geheugensteuntjes kunnen ze door een unieke sticker op hun voordeur hun eigen woning of kamer namelijk veel sneller terugvinden. Met custom made deurstickers creëerden we voor iedereen een eigen plek. Deurstickers kunnen echter ook een andere functie krijgen. Een deur waar men niet doorheen mag kan bijvoorbeeld worden vermomd tot een kast, zodat dementerende bewoners minder behoefte hebben om die deur toch te willen openen. Ook liftdeuren kunnen met deze intentie worden bestickerd.

 

deurbestickering met vrolijke en kleurrijke opdrukken voor verzorgingshuizenOok de toegangsdeuren op de afdelingen krijgen ieder een kleurrijk thema die zorgen voor herkenning en rust

Welke stickers voor een deur in een verzorgingshuis zijn er?

Wilt u deurstickers laten aanbrengen op de deuren van uw verzorgingshuis? Dan kunt u kiezen voor ieder gewenst model. Voor een verzorgingshuis kiezen we vaak voor wat klassiek aandoende deuren van hout, dat spreekt de oudere generatie wat meer aan. Maar natuurlijk zijn alle stijlen mogelijk. De foto’s zijn gemaakt in een hoge resolutie en de folie heeft een matte uitstraling. Daardoor zijn de deurstickers nauwelijks te onderscheiden van echte deuren. Wilt u de folie weer verwijderen omdat een bewoner wisselt van woning? Geen probleem. De deurstickers hebben een zeer lange levensduur maar de folie kan eenvoudig weer worden verwijderd, zonder lijm- of plakresten.

 

bestickering van liften ramen en deuren in verzorgingshuis - interieurwrapping van decopartnersDe wanden worden voorzien van een stevig akoestisch dempend behang en zowel de lift als de ramen worden zorgvuldig gewrapt met een speciale interieurfolie waarop het design mooi doorloopt

Interieurwrapping in een verzorgingshuis

Niet alleen deurstickers zijn handig op een zorgafdeling. Ook stickers op wanden en vloeren zijn ideaal om de sfeer in een verzorgingshuis wat huiselijker of vriendelijker te maken. Met muurstickers verandert u een saaie wand in een prachtige natuurlijke omgeving. Door de gecreëerde fictieve ramen krijgen bewoners niet alleen een ruimtelijker gevoel, de natuur zorgt ook voor een rustiger sfeer in de gang. Interieurwrapping of wandbestickering is tevens ideaal om specifieke plekken te verbergen, wat ook voor rust kan zorgen. U kunt verder ook vloerstickers laten maken in de vorm van een vloerkleed, wat de sfeer op een zorgafdeling zeer ten goede komt.

 

interieurbestickering van wanden liften en vloeren

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over interieurwrapping of deurstickers voor ouderen met dementie? Bekijkt u dan ook eens onze blogs over deurstickers voor een verzorgingshuis in Den Haag, een vloersticker tapijt voor een verzorgingshuis of deurstickers voor een wooncomplex van ouderen. U kunt ons uiteraard ook altijd een berichtje sturen met uw vragen via het formulier op deze pagina.

 

 

wrappen van lift en wanden in verzorgingshuis


Interieur bestickering van liften, wanden en ramen in verzorgingshuis


wrappen van een kast in creatief thema in verzorgingshuis

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/