Fotobehang op kantoor

Naadloos fotobehang op kantoren wordt steeds populairder. Het geeft de ruimte juist een prettige sfeer en akoestiek. Bovendien kan het ook communicatief goed werken door je branding bijvoorbeeld opvallend en groot op de wand van uw kantoor te bedrukken. Zo heeft DecoPartners de afgelopen tijd vele kantoren mogen voorzien van fraaie fotobehangen en fotodoeken aldanniet met akoestisch absorberend materiaal. Zo ook voor SWINK Webservices en RISK Verzekeringen.

 

Fotobehang op kantoor

De strakke witte wanden van kantoren zijn over het algemeen genomen vaak saai en weinig inspiratievol. Door deze te voorzien van een schitterende foto of creatieve bedrukking krijgt uw kantoorruimte direct meer sfeer. Door het fotobehang ontwerp eventueel ook te voorzien van een bedrijflogo of huisstijl krijgt uw kantoor tevens een herkenbare uitstraling.

 

fotobehang kantoor entree

Fotobehang voor de zakelijke markt

Ons fotobehang voor de zakelijke markt voldoet aan de strengste normering. Niet alleen drukken wij met UV-bestendige inkten op een hoge resolutie, bovendien is het behangmateriaal oersterk, krasvast, bacteriewerend en goed reinigbaar. Uiteraard is het materiaal voorzien van een B1 brandwerendheidscertificaat. Mede door deze duurzame eigenschappen wordt ons fotobehang veel toegepast op locaties waaraan zeer hoge eigen worden gesteld aan de wandbekleding. Zo is het fotobehang vaak terug te vinden in de horeca, ziekenhuizen, sportcomplexen, hotelketens en kantoorgebouwen.

 fotobehang branding kantoor

Van ontwerp tot montage

Bij DecoPartners bent u aan het juiste adres als het gaat om het totaalplaatje. Wij denken graag met u mee en maken op verzoek een ontwerpvoorstel of visualisatie van het fotobehang. Bovendien voeren wij veel van de producties volledig zelf in huis uit en komen wij het ook nog eens snel en vakkundig bij u monteren. U heeft daarbij één aanspreekpunt als het gaat om zowel de voorbereiding als de montage van het behang.

 

fotobehang kantoor gang

 

Alternatieven voor fotobehang

Naast het naadloos fotobehang leveren wij ook andere decoratieve en praktische wanddecoraties. Een vaak voorkomend probleem is bijvoorbeeld de akoestiek op het kantoor. De moderne styling van wanden en puien zorgen veelal voor een galmende akoestiek waardoor vergaderen soms bijna onmogelijk wordt. Een veel toegepaste manier om dit tegen te gaan is bijvoorbeeld textiele wandbekleding. Door deze wandbekleding in een speciaal dun frame te monteren kan deze ook worden voorzien van een akoestisch absorberend materiaal. Op onze pagina met Textiele Wandbekleding leest u meer over deze decorerende en pratische oplossing voor kantoorwanden.

 

Wilt u meer informatie over fotobehang voor de zakelijke markt? Neem gerust contact met op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van wandbekleding voor uw kantoor of bedrijf.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/