Interieur styling project bij Dr. Jackson Skinclinic

 

Met een interieur styling project aan de binnen- maar ook de buitenzijde van uw bedrijfspand kunt u veel bereiken. Uw huisstijl terug laten komen in uw inrichting met Interieur graphics of interieur reclame is bijvoorbeeld een goede manier om op een subtiele manier reclame te maken voor uw bedrijf. Een huisstijl kan op een geweldige manier worden geïntegreerd zonder dat het storend is. Door interieur graphics te laten ontwerpen voor uw vloeren, wanden, ramen deuren en zelfs plafonds versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. Handig als u bezoekers krijgt, maar ook fijn voor uw medewerkers, want een goede sfeer zorgt tenslotte altijd voor een fijne werkplek.

 

Met een styling project kan naast interieur graphics ook signing worden ingezet, waarmee u bewegwijzering in uw huisstijl terug kunt laten komen in het gehele pand. Daarnaast kunnen de interieur graphics zo worden ontworpen dat ze tegelijkertijd geluiddempend, zonwerend of anti-inkijk zijn. Op die manier heeft u niet alleen een mooier interieur dat past bij uw huisstijl, maar ook direct een ideale oplossing voor praktische problemen.

Interieur styling met fotowanden en belettering

Voor de Dr Jackson Clinic in Kortenhoef mochten we de complete styling verzorgen van het interieur. Voor deze huidkliniek kozen we voor verschillende interieur graphics en signing, die we zelf hebben geproduceerd en gemonteerd.

De balie hebben we voorzien van een 19mm dik acrylaat logo dat rechtstreeks op de balie is verlijmd door middel van een mal.

3d logo op baliehet mooie acrylaat logo is rechtstreeks op de balie aangebracht

 

De wanden hebben we voorzien van sfeervolle foto’s op fotodoeken in frame. Hierbij monteerden we een aluminium frame op de wand (verkrijgbaar in wit, zwart of zilver) waarin een fotodoek gespannen werd. Deze fotodoeken zijn optioneel uit te voeren met akoestisch dempend materiaal. Dat komt de akoestiek in de ruimte direct ten goede.

 

fotodoeken als interieuraankledingdiverse sfeervolle fotodoeken in frame maken de ruimte af

 

Voor één van de ruimtes kozen wij voor naadloze wandbekleding. Dit fotobehang is door ons ontworpen, volledig op maat gemaakt, uit één stuk gedrukt en vervolgens gemonteerd. Fotobehang zorgt voor een luxe uitstraling in het interieur en creëert een ontspannen sfeer. Met het ontwerpen, drukken en monteren van naadloos fotobehang hebben wij jarenlange ervaring.

 

naadloos fotobehangnaadloos fotobehang zorgt direct voor een sfeervolle ruimte

 

Ook de buitenruimte is meegenomen in dit bijzondere interieur styling project. Zo hebben we naamborden gemonteerd aan de buitengevel en zogenaamde gevelbanieren. Daardoor wordt het pand direct beter vindbaar.

 bewegwijzering en gevelbaniernaamborden en gevelbanieren trekken de aandacht en wijzen de weg

 

Tot slot hebben wij de ramen voorzien van een privacy-folie. Deze bijzondere raamfolie geeft ramen een gezandstraald (matglas) effect dat perfect licht doorlaat maar waardoor niet naar binnen kan worden gekeken. Deze folie hebben we tevens voorzien van een opdruk met logo.

 

bedrukte zandstraalfoliede privacy-folie is voorzien van een opdruk met logo

Meer weten over de mogelijkheden van een interieur styling project ?

Wilt u ook het interieur van uw bedrijf laten stylen of laten voorzien van uw logo of gevelbanieren aan de gevel van het pand? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Natuurlijk kunt u ook direct geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en u ontvangt zeer snel een offerte op maat.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/