Raambestickering bij Dominos Pizza Maarssen - Utrecht

De ramen van Domino's Pizza Maarssen - Utrecht konden wel een facelift gebruiken. De ramen waren destijds voorzien van een grijze folie om zo de inkijk tegen te gaan. Echter met wat smaakmakende afbeeldingen en een herkenbaar logo op de ramen oogt het een stuk aantrekkelijker. DecoPartners had de eer om de ramen te mogen voorzien van een opvallende en smaakmakende opdruk.

 

raamstickers utrecht

 

Ramen geven uw winkel of restaurant een open uitstraling. Niet alleen kunnen mensen naar binnen of naar buiten kijken, maar u kunt de ramen ook gebruiken als sfeermaker of reclame-object met speciale raamfolie. Daarnaast kan het echter ook zo zijn dat de ramen net op een plek zitten waarbij u liever niet heeft dat mensen naar binnen kunnen kijken, zoals de opslag of de keuken. In sommige gevallen wordt er dan voor gekozen de ramen te blinderen met een stickerfolie in een bepaalde kleur. Destijds heeft men bij Dominos Pizza er ook voor gekozen deze ramen te voorzien van een neutrale grijze stickerfolie.

 

before

Ramen blinderen met neutrale stickerfolie mag dan wel praktisch zijn, het straalt niets uit en oogt zeer saai!

Laat uw winkel of restaurant opvallen met raambestickering

Met opvallende raambestickering slaat u echter twee vliegen in één klap. Niet alleen blindeert u de ramen maar bovendien laat u ook zien wie u bent of wat u mensen te bieden heeft. Met een smaakmakend ontwerp trekt u met de winkelpui ook nog eens extra klanten aan!

 

ramen bestickeren utrecht

Langzaam wordt het verschil tussen de saaie grijze stickerfolie en de nieuwe fotobestickering duidelijk zichtbaar.

De vele mogelijkheden van raambestickering

Zoals gezegd is raambestickering een ware eyecatcher voor ramen en etalages. Daarbij kunnen wij de ramen uitoveren met zowel een tijdelijke als permanente raambestickering. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor transparante of semi-transparante folie, warmtewerende folie en zelfs oneway-vision raamfolie. Voor bijna alle situaties of wensen is er dus wel een betaalbare oplossing.

 

Wilt u daarom meer informatie over de mogelijkheden van raambestickering of raamfolie, of wenst u wellicht een vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag naar u toe om de situatie te bekijken of te bespreken en kunnen u bovendien voorzien van wat samples en voorbeelden.

 

raambestickering utrecht

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/