Schitterende raambestickering voor TakeAway filialen

 Raambestickering voor TakeAway / Thuisbezorgd

raambestickering voor TakeAway

Het alom bekende TakeAway - in Nederland vooral bekend als Thuisbezorgd - heeft een aantal filialen in de grote steden van België en Nederland. Wij mochten deze filialen in onder andere Brussel, Gent, Leuven, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Den Haag een herkenbaar uiterlijk geven. Voor dit leuke bedrijf werd dan ook een bijzonder design bedankt met opvallend fraaie raambestickering dat volledig aansluit op de huisstijl. Met een levensgrote foto van een bezorger en plattegronden van de betreffende steden hebben we een fraai stukje werk afgeleverd, afgemaakt met oranje en witte details. Voor de ramen van de TakeAway filialen kozen wij voor raambestickering van deels Oneway-vision folie en deels glasheldere raamfolie.

 

glasheldere raamstickersGlasheldere raamfolie hebben wij zowel met fullcolor als witte inkt bedrukt waarmee prachtige designs op het glas mogelijk zijn! Het resultaat is net alsof het design rechtstreeks op glas is gedrukt.

Oneway-vision folie, ideaal voor lichtinval en zicht

 

De door ons gebruikte Oneway-vision folie op de ramen van TakeAway is een populaire vorm van raambestickering. Deze Oneway-vision folie zorgt voor privacy in combinatie met lichtinval en zicht. Bedrijven of winkels die een gevel hebben die grotendeels uit glas bestaat willen niet altijd dat iedereen van buitenaf naar binnen kan kijken. Ramen helemaal dichtplakken met een mooie folie is dan natuurlijk een optie, maar lichtinval en zicht zijn vaak aantrekkelijker. Met geperforeerde raamfolie kunt u aan de buitenkant de opdruk van de raamfolie goed zien, terwijl u van binnenuit nagenoeg ongehinderd naar buiten kunt blijven kijken. Daarmee wordt zicht naar één zijde gecreëerd: one way vision.

raambestickering op maat gemaaktLinks naast de glasheldere raambestickering hebben wij gebruik gemaakt van OneWay-vision folie. Van buitenaf is een prachtige foto te zien waardoor nauwelijks naar binnen gekeken kan worden.

Oneway vision folie van binnenuit gezienVan binnenuit kan men nagenoeg ongehinderd naar buiten blijven kijken. Als je heeeeel goed kijkt zie je nog net de contouren van de print... 

Een herkenbare huisstijl met raambestickering

Of we bij het bestickeren van ramen nu kiezen voor glasheldere raamfolie die onzichtbaar op de ramen wordt aangebracht of een one way vision folie, het resultaat is altijd indrukwekkend. De glazen gevel van een bedrijf wordt direct een blikvanger die herkenbaarheid creëert met het doorvoeren van een huisstijl. Dat kan in beide gevallen door middel van het aanbrengen van foto’s, logo’s, afbeeldingen, foto’s of opvallende teksten. Uiteraard is iedere soort belettering of bestickering mogelijk, om welke kleur of vorm het ook gaat. Dat ziet u goed terug op de ramen van TakeAway. De opvallende plattegronden trekken direct de aandacht en geven exact weer wat het bedrijf doet. Daarmee is herkenbaarheid gecreëerd, precies zoals het hoort.

Totale raambestickering met transparante raamstickers

Wilt u ook uw huisstijl doorvoeren op uw ramen of gevel?

Wilt u ook graag uw gevel laten bestickeren? Het doorvoeren van de huisstijl op uw gevel is altijd een goed idee voor de branding van uw bedrijf. Ook als u een specifieke reclame campagne wilt doorvoeren op uw glazen gevel is raambestickering een uitstekend idee. Kies in beide gevallen wel voor een specialist met ervaring, die tevens een ontwerp afdeling heeft waarmee u kunt overleggen. Zo staan onze ontwerpers direct voor u klaar om in overleg een geweldige gevelreclame, raambelettering of raambestickering door te voeren. Natuurlijk werken wij geheel volgens uw wensen en wordt uw raambestickering altijd een ontwerp op maat. Bovendien ontvangt u een uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.decopartners.nl/