Sjablonen op maat gemaakt

Sjablonen voor zakelijk gebruik

 

Bent u een zakelijk gebruiker van sjablonen en wilt u teksten, logo’s, patronen of andere bedrijfsuitingen aanbrengen? Dan kunt u bij ons deze sjablonen laten produceren, in elke mogelijke vorm en in ieder denkbaar formaat. Sjablonen zijn een ideale methode om een boodschap over te brengen op een lastig te beprinten ondergrond zoals asfalt, beton of steen. Met een op maat gemaakt sjabloon en verf print u het mooiste of meest praktische ontwerp op moeilijk te bewerken plekken. Dat is een betere manier dan bestickeren, omdat verf slijtvaster is dan stickerfolie. Bovendien kunt u met verf altijd kiezen voor een RAL kleur, ook als die al eerder is gebruikt in een ontwerp of uw interieur.

 

Sjablonen gebruiken, hoe werkt dat?

Een sjabloon is een praktisch gebruiksmiddel voor een boodschap buiten, maar ook in uw interieur kunt u een sjabloon gebruiken. Sjablonen zijn handig en eenvoudig in gebruik en leveren altijd een perfect resultaat. Een sjabloon werkt eigenlijk niet anders dan een omgekeerde sticker. Wij snijden het element dat u uiteindelijk op uw ondergrond wilt zien uit de folie en voorzien de rest van het sjabloon van applicatietape: een licht klevend papieren laagje. Dat sjabloon kunt u vervolgens in één keer op de ondergrond plakken, waarna u het papieren laagje eraf trekt. Daarna kunt u uw logo, afbeelding of een ander sjabloon schilderen of bespuiten met verf. Is de verf gedroogd? Dan kunt u het sjabloon eenvoudig verwijderen en is het resultaat een mooie print.

Sjablonen voor binnen

Wij produceren sjablonen voor veel verschillende doeleinden, en één daarvan is voor toepassing binnen het interieur van een woning of bedrijf. Architecten, interieur stylisten of interieur designers gebruiken vaak een sjabloon om een winkelpand, bedrijfspand of woonhuis op een bijzondere manier in te richten. Het gebruik van sjablonen is dan een perfecte oplossing: het resultaat is altijd karakteristiek en van een perfecte kwaliteit, of het sjabloon nu gebruikt is op de vloer of op een wand. Heeft u een sjabloon nodig voor uw bedrijf? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een logo, tekst, afbeelding of sign. Welk soort sjabloon u ook nodig heeft, wij vervaardigen het graag op maat, geheel naar uw wens. Het resultaat is altijd precies zoals het hoort te zijn.

Sjablonen voor buiten

We maken niet alleen sjablonen om een vloer of wand in uw interieur fraaier te maken met een bijzonder ontwerp. Ook voor buitengebruik kunnen we sjablonen produceren die op dienen te vallen. Vaak zijn dat sjablonen met als doel een mededeling, een specifieke boodschap of bijvoorbeeld een signaal voor toeschouwers. Zo kunt u bijvoorbeeld al uw stalen steigerplanken voorzien van een opvallende sjabloonprint of uw logo, of u kunt diverse soorten bedrijfsonderdelen markeren met een merknaam. Heeft u parkeerplaatsen voor de deur en wilt u daar graag een bedrijfslogo op aan laten brengen of zoekt u naar een duidelijk signaal voor de gevel van uw bedrijfspand? Ook daar kunnen wij u van dienst zijn met een passend sjabloon, in elk gewenst formaat.

Meer informatie over sjablonen?

Heeft u vragen over de diverse soorten sjablonen die wij leveren of wilt u graag een gedegen advies over uw situatie? Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.